Hyggeligt og velholdt lille sommerhus tæt ved strand

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 420, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2173
5 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Velholdt og traditionelt sommerhus, beliggende i smukke omgivelser, kun få hundrede meter fra klitterne og den endeløse smukke sand strand. Det hyggelige lille sommerhus har plads til 5 personer i 3 gode soverum.

Dejligt sommerhus med alt hvad du behøver

Dette hyggelige og meget velholdte sommerhus, er traditionelt indrettet og har lige præcis de ting, man behøver til en hyggelig daseferie. På en lun dag er den delvist overdækkede terrasse simpelthen fantastisk til hygge og samvær. De tre soveværelser er indrettet med 2 dobbeltsenge og en enkeltseng med gode madrasser. Det hyggelige opholdsrum har et fint lille køkken i åben forbindelse med stuen. Her kan du tage en lur på sofaen eller læse en bog, mens ilden knitrer i brændeovnen. Det er også muligt at holde forbindelsen med familie og venner via den gratis internetforbindelse.

Har du brug for ro og smukke omgivelser, så tag en tur til Vesterhavet

Dette fine sommerhus ligger i Bjerregård, cirka 15 kilometer syd for Hvide Sande og kun et par minutters gang fra den smukke strand. Her kan du lade dig blæse igennem, finde ro og lade batterierne op. Huset er også et glimrende udgangspunkt for små udflugter i det Vestjydske. Herfra er der kun en kort køretur til f.eks. Bork Vikingehavn eller Fiskeriets Hus i Hvide Sande.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.200
Byggeår:1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...