Renoveret stråtækt feriehus med 2 hunde tilladt

3
icon
icon
icon

Dortheasvej 42, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2174
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et godt stråtækt feriehus med en dejlig læfyldt og lukket terrasse, beliggende på en stor naturgrund. Kun ca. 500 m til stranden og ca. 700 m til dagligvarebutik. Lys og venlig indretning. Din hund er meget velkommen (max. 2).

Hyggeligt, stråtækt feriehus

Dette stråtækte feriehus har en hyggelig og meget lys og indbydende indretning, lige fra det funktionelle køkken over spiseafdelingen til den komfortable opholdsafdeling med TV, Chromecast, dvd, radio, gratis trådløst internet og ikke mindst en god brændeovn. Gulvene er belagt med lyse laminatgulve og både vægge og lofter er beklædt med hvide træbrædder. I huset er der mulighed for afslapning i den gode sauna. 2 hunde er velkomne i dette praktisk indrettede feriehus.

Skøn beliggenhed i Danmark

Huset er beliggende på en stor kuperet naturgrund med en god læfyldt og helt lukket terrasse med havemøbler, liggestole og grill til de kulinariske udfoldelser. Med kun 500 m til den fine sandstrand er traveture i naturen en oplagt mulighed og ellers byder området på seværdige byer og et væld af oplevelsesmuligheder ved både hav og fjord.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2174

D.
sagde , Danmark

Hyggelig og hjemlig stemning.
Dejligt med brændeovn.
Gode senge og go indretning af rum.

D.
sagde , Vissenbjerg

Dejligt hyggeligt sommerhus med lukket terrasse, hvor der er en lille smule græs også.
Desuden vender terrassen mod syd, så det er dejligt ift solen.
Det ligger forholdsvis tæt på stranden, så der er mange gode gåture i området. Jeg kunne måske savne nogle stier imellem vejene, men det er jo ikke husets skyld 😉Soverum:4
Bolig-/Grundareal:81 / 1.450
Renoveret / Byggeår:2018 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...