Hyggeligt stråtækt sommerhus med sauna og ladestik til el-bil

3
icon
icon
icon

Dortheasvej 42, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2174
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Op til 6 personer kan holde ferie i dette lyse og venligt indrettede feriehus med stråtag i Bjerregård. Sommerhuset omgives af en dejlig læfyldt og lukket terrasse, beliggende på en stor naturgrund. Kun ca. 500 m til stranden og ca. 700 m til dagligvarebutik. Din hund er også velkommen.

Lys og venlig indretning

Dette hyggelige feriehus indeholder et funktionelt køkken, åbent til spise- og opholdsafdeling med TV, Chromecast, dvd, radio, trådløst internet og ikke mindst en god brændeovn. Køkkenet indeholder alt, hvad du skal bruge for at tilberede lækre måltider – og især lystfiskeren vil blive glad for den separate fryser på 40 liter. I opholdsstuen kan I samles omkring spisebordet, eller i sofagruppen ved brændeovnen.

Alle opholdsrum er beklædt med hvidmalede paneler på vægge og loft samt synlige bjælker. Gulvene er belagt med lyst trælaminat, dog er badeværelset belagt med klinker og fliser. I forbindelse med badeværelset er en rummelig sauna samt vaskemaskine og tørretumbler. Til opvarmning er blandt andet en energibesparende varmepumpe.

Skøn beliggenhed på naturgrund

Huset er beliggende på en stor kuperet naturgrund med en god læfyldt og lukket terrasse med havemøbler, liggestole og grill til de kulinariske udfoldelser. Her kan man slappe af på solvognene eller nyde en god kop kaffe, imens børnene gynger, klatrer og brænder energi af i gyngestativ og sandkasse. Her er ladestik til din el-bil.

Det populære Bjerregård

Med kun 500 m til den fine sandstrand er traveture i naturen eller en dukkert i Vesterhavet en oplagt mulighed. Her kan børnene bygge sandslotte og samle muslingeskaller i timevis.

Fritidsaktiviteter og seværdigheder venter i de små kystbyer rundt om Ringkøbing Fjord. I Hvide Sande finder du lækre restauranter, caféer og små butikker, som alle har noget at byde på.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2174

D.
sagde , Danmark

Hyggelig og hjemlig stemning.
Dejligt med brændeovn.
Gode senge og go indretning af rum.

D.
sagde , Vissenbjerg

Dejligt hyggeligt sommerhus med lukket terrasse, hvor der er en lille smule græs også.
Desuden vender terrassen mod syd, så det er dejligt ift solen.
Det ligger forholdsvis tæt på stranden, så der er mange gode gåture i området. Jeg kunne måske savne nogle stier imellem vejene, men det er jo ikke husets skyld 😉Soverum:4
Bolig-/Grundareal:81 / 1.450
Renoveret / Byggeår:2018 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...