Dejligt sommerhus med smuk personlig indretning

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 191, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2199
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et førsteklasses sommerhus, der er gennemrenoveret og ombygget, samt indrettet med sans for detaljerne i smuk personlig stil. Huset er omgivet af en lækker træterrasse, så du kan nyde solen hele dagen.

Sommerhusferie med daglige gåture til Vesterhavet

Sommerhuset har en dejlig beliggenhed i det rolige Bjerregård, hvor du desuden bor kun en gåtur fra Vesterhavet, der er et imponerende syn hver gang. Desuden vil både voksne og børn sikkert elske at lege og tumle i sandet eller blot gå en tur langs vandet.

Derudover er der flere skønne udflugtsmål langs vestkysten, som også er værd at besøge. Fx. den hyggelige havneby, Hvide Sande, der har både gode spisesteder og butikker samt et autentisk havnemiljø. Badebyen, Søndervig, med Danmarks bedste badestrand, og Houvig, hvor du på stranden kan se de gamle bunkers fra 2. Verdenskrig.

Hyggelig personlig indretning, der giver den rette feriestemning

Sommerhuset er hyggeligt indrettet med gode personlige detaljer, der ikke alene ser godt ud, men som også bidrager til den gode feriestemning. Og da køkkenet, spiseafdelingen og stuen er i åben forbindelse, har du her et ideelt samlingspunkt, hvor familien kan hygge sig sammen under ferien.

Dejlige terrasser på en flot naturgrund

Omkring sommerhuset er der flere gode terrasser, så du har god mulighed for at sidde ude og nyde solen, den friske luft, og den smukke naturgrund. En del af terrasserne er afskærmede, så du nemt kan finde en plads med læ til en hyggelig grillaften.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2014 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...