Strandnært sommerhus med anneks i Bjerregård

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 263, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2221
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det hyggelige sommerhus på Bjerregårdsvej 263 byder velkommen til 6 personer, ideelt til familien eller venner, som holder ferie sammen. Den lyse og venlige atmosfære opfordrer til at tilbringe timer sammen i spisekøkkenet eller stuen, eventuelt med ild i brændeovnen. Med kun 300 meter til stranden vil bruset fra Vesterhavet danne det lydmæssige baggrundstæppe til ferien. Du er velkommen til at tage hunden med, så I sammen kan nyde de skønne vandreture langs stranden.

Hyggeligt klassisk feriehus

På Bjerregårdsvej 263 giver den lyse og venlige indretning i sommerhuset straks den klassiske feriestemning. Tænd op i brændeovnen og lad roen falde over jer til en frisk kop kaffe. I stuen er et fint lysindfald igennem det brede vinduesparti, og de hvidmalede vægge og lofter op i kip bidrager også til indtrykket. Har I brug for at trække jer tilbage for en stund, er der en hyggelig alkove i forbindelse med stuen. Spisekøkkenet indeholder alt, hvad I behøver til at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider.

Sommerhuset har 3 soveværelser, 1 med dobbeltseng og 2 med enkeltsenge. Desuden er der et anneks med 2 enkeltsenge, så der er fin plads til, at 6 personer kan hvile godt ud i de komfortable senge. Har I teenagere med, vil de elske at bo i annekset.

Dejlig terrasse med liggestole

Nyd udelivet på den sydvendte terrasse. Her kan I solbade på de komfortable liggestole eller slappe af i havemøblerne. Ved annekset er endnu en terrasse, så I kan flytte rundt efter vejret. Har I hund med, er det en utrolig smuk egn at gå på opdagelse i – I kan hente frisk morgenbrød hos købmanden eller gå lange ture på den kilometerlange sandstrand. Tænd op i grillen, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Bagefter kan I gå en afslappende tur til stranden og nyde solnedgangen over Vesterhavet, det er altid en oplevelse.

Med Bjerregård som base

Bjerregård ligger naturskønt på den smalle landtange imellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Er du naturinteresseret, kan du her opleve både fisk og pattedyr i havet, vildt og trækfugle. Husk at tage kikkerten med, hvis du ønsker at betragte sæler, rådyr, ræv, rovfugle og gæs. Her er forholdene ideelle for dem alle, og tager du på en udflugt til Tipperne eller omkring Ringkøbing Fjord, har du mulighed for at se dem alle.

I kølvandet herpå er adskillige former for vandsport tilgængelig her – lige fra lystfiskeri, over roning og windsurfing til kitesurfing. Og så er der en håndfuld smukke havnebyer at besøge, for eksempel Hvide Sande med sine butikker, restauranter, fiskebutikker og caféer. Køb en softice, og nyd den imens du betragter sælerne i havnebassinet.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2221

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, aber älteres Haus.
Es fehlt einem an nichts. Gute Einrichtung der Küche.
Man sieht das das Haus laufend renoviert wird.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches, praktisches Ferienhaus, gut ausgestattet, sogar ein Mixer ist vorhanden und ein Backofen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Komme immer wieder gerne in dieses Haus. Alles perfekt. Danke

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.247
Renoveret / Byggeår:2014 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...