Et hyggelig feriehus med 2 sovepladser i anneks

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 263, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2221
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggelig feriehus i Bjerregård, hvor der er et ekstra soveværelse i husets anneks. Huset er renoveret i 2014 og har hund tilladt og ligger tæt på stranden og Vesterhavet. Indvendigt fremstår huset lyst og venligt og der er praktiske og rengøringsvenlige gulve. 1 hund er tilladt i huset.

Et hyggelig feriehus med 2 sovepladser i anneks – ideelt til teenagere

Dette lyse og hyggelige sommerhus ligger kun 300 meter fra stranden og er funktionelt indrettet. I hovedhuset er der 3 soveværelser med i alt 4 sovepladser og en alkove i stuen til hyggelige stunder med en bog eller lignende. I husets anneks er der 2 yderligere sovepladser – ideelt til teenagere, som ønsker at være lidt sig selv. Annekset kan i de kolde måneder opvarmes ved hjælp af en mobil radiator.

Der er gratis trådløst internet, så man kan holde kontakten med familie og venner. På den åbne og delvist overdækkede terrasse kan man kan slappe af på liggestole eller grillhygge med familien. 1 hund er tilladt i huset.

Mange gode seværdigheder i området udover Vesterhavet

Bjerregård

er et godt udgangspunkt for at udforske det omkringliggende område. Cirka et kvarters kørsel fra huset ligger Bork Vikingehavn, et levende museum lige ved Ringkøbing Fjord, hvor man kan se, hvordan vikingerne levede. Kan du lide fisk, så er havne-og turistbyen Hvide Sande, centret på Holmsland Klit, et godt valg. Her er der gode restauranter og butikker, som sælger frisk fisk fra havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2221

D.
sagde , Odense NV

Dejligt meget velindrettet sommerhus, skøn terrasse og et meget lækkert og brugervenligt
anneks.
Placeringen er ugeneret selv om det ligger lige ud til stamvejen.

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt lille sommerhus af ældre dato men helt ok.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.247
Renoveret / Byggeår:2014 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...