Flot, muret sommerhus i Vestjylland med gode terrasser

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 333, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2234
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her har I mulighed for at holde ferie i et rigtigt dejligt og flot istandsat sommerhus. Feriehuset har 2 velafskærmede terrasser, hvor I uforstyrret kan nyde den friske luft i den storslåede natur i Vestjylland. Sommerhuset er særdeles moderne og indbydende indrettet med lyse rum og plads til 6 personer.

Meget fin indretning

Lysindfaldet i dette murede sommerhus af god kvalitet er unikt, og går igen i alle rummene, lige fra det moderne og velfungerende køkken, over den flot møblerede spiseafdeling og til den særdeles skønne opholdsafdeling. Her spreder brændeovnen hygge og ægte feriestemning, når der skal slappes af med fladskærms TV, DVD eller stereoanlæg.

Sommerhuset har desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af til at holde en behagelig temperatur.

Det fine brusebadeværelse har gulvvarme og de 3 soveværelser byder alle på komfortable dobbeltsenge til en god nattesøvn. Derudover finder I vaskemaskine samt tørretumbler i sommerhuset, så I har mulighed for lidt tøjvask, hvis det skulle blive nødvendigt.

Rigtig fine terrasser

De store, velmøblerede terrasser er ideelle for familien med småbørn og indbyder til afslappende nydelse af solen, den friske luft i Vestjylland og den storslåede natur.En begivenhedsrig feriedag kan afsluttes med et lækkert aftensmåltid, som er tilberedt på sommerhusets grill.

Til familiens yngste er der et fint gyngestativ, hvor de kan underholdes, mens maden tilberedes,.

Sommerhuset ligger kun få minutters gang fra den gode strand, som er beliggende 300 meter herfra. Til indkøb af daglige fornødenheder hos den lokale købmand er der kun ca. 1000 meter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2234

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt in einem schönen Gebiet und Strandnähe. In 10 Minuten ist man zufuß bei den wunderschönen Dünen und dem traumhaften Strand. Das Haus bietet einen tollen Garten mit Spielmöglichkeiten für Kinder. Die großzügige Terrasse hat zwei Tische mit reichlich Platz in der Sonne oder im windgeschützen Schatten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus in ruhiger Lage mit zentraler Lage auf dem Gelände. Familienfreundliches Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Zu fünft haben wir zwei Wochen in den wirklich schönen Haus verbracht. Es hat uns an nichts gefehlt, die Größe war mehr als ausreichend, bequeme Betten und die Küche ist wirklich top ausgestattet. Alle drei Terrassen haben wir genutzt. Die Lage ist sehr gut. Man ist schnell am Strand und das Haus ist leicht versteckt, so dass man ungestört sitzen kann. Große Empfehlung von uns.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.316
Renoveret / Byggeår:2009 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (48 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...