Skøn naturgrund tæt på stranden, renoveret sommerhus

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 211, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2252
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

En skøn og rolig beliggenhed på en kuperet naturgrund tæt på stranden (500m). Dejlig og fuldstændig uforstyrret terrasse samt særdeles lys og indbydende indretning med lette møbler, som passer perfekt til dette sommerhus. God plads til 6 personer.

Naturgrund tæt på stranden

Beliggenheden af dette sommerhus på den kuperede naturgrund kun ca. 500 m fra stranden gør udendørs ophold til en ægte og uforstyrret naturoplevelse på den møblerede og uforstyrrede terrasse, hvor solen og den friske havluft i Vestjylland rigtig kan nydes. Området på Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord indbyder til gode traveture i den storslåede natur og samtidig til oplevelser og aktiviteter hele fjorden rundt.

Hyggeligt indrettet sommerhus

Den særdeles dejlige og lyse indretning gælder lige fra det funktionelle køkken og til den hyggelige opholdsafdeling med de lette og indbydende kurvemøbler samt TV, radio og gratis trådløst internet. 6 personer har 3 gode soveværelser til rådighed – de 2 med komfortable dobbeltsenge og det sidste med etagesenge. Badeværelset er med bruser og gulvvarme.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2007 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...