Luksusferiehus i Danmark for en vellykket familieferie.

4
icon
icon
icon
icon

Humlegårdsvej 4N, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2255
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk flot og velindrettet luksusferiehus, rolig beliggenhed på en lille stikvej på vestkysten af Danmark. Huset er omgivet af en stor åben terrasse som er delvis overdækket. Elegant, lys og indbydende indretning for den vellykkede familieferie. 2 barnestole og ekstra DVD-afspiller på hemsen. Der findes også en varmepumpe i huset.

Luksusferiehus i Danmark

Dette særdeles velindrettede og veludstyrede feriehus er det helt rigtige for den vellykkede familieferie på vestkysten. Her er virkelig tale om et lyst og indbydende feriehus med træbeklædning på vægge og lofter, samt praktisk og flot klinkegulv. Det moderne og funktionelle køkken med bl.a. stor 60L-fryser er forbundet med både spiseafdeling og opholdsafdeling, som begge er særdeles smagfuldt og gedigent møbleret og med en hyggespredende brændeovn. For børnene er der 2 barnestole og på den hyggelige hems kan de slappe af i dagens løb med en ekstra DVD-afspiller. Huset er meget energivenligt ved hjælp af isolering efter nyeste standarder. 4 gode soveværelser og fin wellness-afdeling med både spa og sauna.

Familieferie

Fin og rolig beliggenhed på en god grund omgivet af lave buske i de naturskønne omgivelser på vestkysten i Danmark. Den store velmøblerede terrasse strækker sig mod øst, syd og vest, så solen og den friske havluft kan nydes dagen lang. Terrassen er delvis afskærmet og delvis overdækket. Her kan virkelig hygges og slappes af med kulinariske udfoldelser til feriens grillaftener.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2255

D.
sagde , Kolding

Velholdt feriehus med god indretning
Fint med teresser hele vejen rundt(næsten)Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.600
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...