Feriehus med sauna og spa i et fredfyldt område

4
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 11, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2260
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Et lækkert feriehus beliggende i et fredfyldt område i Bjerregård. Huset er bygget i en høj kvalitet og er ideelt til en skøn familieferie ved Vesterhavet. Indvendigt er huset lyst og har praktiske og rengøringsvenlige gulve, møbleringen er moderne og indbydende. Hund tilladt.

Et flot feriehus beliggende i et fredfyldt område

Ønsker man en fredfyldt ferie i et moderne feriehus i Bjerregård, så er dette hus et godt valg. Det er bygget i gode materialer og grunden er godt beskyttet af træer mod vest. Der er 3 gode værelser og 2 lækre badeværelser, huset er velisoleret og har en varmepumpe, så energiomkostningerne kan holdes lave. Ud over en god fladskærm i huset er der også en brændeovn, som er fantastisk at varme sig ved efter en lang travetur langs Vesterhavet med børn og hund.

Huset og terrassen og grunden er i en høj kvalitet

Der er lækre terrasser til dette hus, en der er delvist overdækket og en der er lukket. Man kan således næsten altid finde læ og sol, ligesom der er god mulighed for hyggelige grillaftener i de lune måneder. Udover lystfiskeri er Holmsland Klit en populær destination for surfere, især i Årgab, som kun er 10 min fra huset i bil. Der er et godt stisystem i området tæt på dette feriehus, som tiltrækker både motionister og cyklister.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 2.000
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...