Skønt sommerhus med lukket terrasse tæt på strand

4
icon
icon
icon
icon
Bjerregårdsvej 376, Bjerregård - Søg på husnr. B2264

Et virkeligt dejligt sommerhus, med rolig beliggenhed i Bjerregård, tæt på stranden og lige op af stort fredet hedeområde. Sommerhuset har en stor skøn lukket terrasse – perfekt til børnefamilier og hvis du har din firbenede ven med på ferie.

Bjerregård Strand

Elsker du bare lange flotte strande, vandreture i naturen og lange dovne dage på terrassen? Så kunne dette dejlige sommerhus i Bjerregård, godt være noget for dig. Bjerregård er et lille sommerhusområde, som ligger ca. 15 km syd for fiskerbyen Hvide Sande. Her ligger husene tæt på stranden og her er også kun få hundrede meter til det rolige vand ved Ringkøbing Fjord.

Stor lukket terrasse

Sommerhuset har bl.a. en ny stor lukket og delvist overdækket terrasse, som giver optimale muligheder for at finde en lille hyggelig krog hvor du kan nyde et glas vin og den smukke udsigt til hedeområdet og klitterne. Indvendigt er huset pænt og velholdt, og har plads til 8 personer. Her er 2 soveværelser med dobbeltseng, 2 værelser med hver 2 senge. Her er et stort badeværelse med boblebad og indgang til sauna samt et lille gæstetoilet. Pænt køkken med opvaskemaskine og mikroovn i åben forbindelse med hyggelig opholsstue. Stuen er indrettet med gode og komfortable møbler, har trægulve, brændeovn og fladskærms-TV. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse mod vest.

Havemøbler og grill

En lukket terrasse er absolut praktisk hvis du har småbørn med på ferie, men også hvis du rejser med et husdyr. På den lukkede og delvist overdækkede terrasse kan du nyde suset Vesterhavet og den skønne salte duft af sand og strand. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Til de mindste er der desuden opsat gynge og sandkasse.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:96 / 1.320
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Naturkraft Ringkøbing
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)
  • Legoland (ca. 80 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...