Skønt sommerhus med spabad og sauna – hund velkommen

3.5
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 23, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2266
7 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt og velplejet sommerhus på en delvis afskærmet naturgrund. Stor, lukket og delvist afskærmet terrasse, hvor din hund kan løbe frit omkring. Sommerhuset er godt indrettet og har en hyggelig stue med loft til kip, synlige træbjælker samt en flot brændeovn. På badeværelset er der spabad og sauna. Der er gratis trådløst internet.

Hyggeligt sommerhus med spa og sauna

Dette feriehus er, hvad man forbinder med et rigtigt sommerhus. Her er plads til 7 personer på de i alt 4 soveværelser. På 3 af værelserne er der dobbeltsenge, og det sidste værelse er indrettet med en enkeltseng. Alle værelser har trægulve og loft til kip.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, hvor hele familien kan samles. Her er der danske tv-kanaler og en brændeovn, som spreder varme og gør ferien ekstra hyggelig.

Der er 2 badeværelser, som begge er med bruseniche og gulvvarme. Det store badeværelse har desuden en dejlig hjørnespa og indgang til sauna. Her kan I slappe af efter en dejlig dag i den skønne natur.

I indgangspartiet er der god plads til fodtøj og overtøj, og her er vaskemaskinen og tørretumbleren også placeret.

En god naturgrund 500 meter fra stranden

Sommerhuset på Rauhesvej 23 er renoveret i 2019 og er på 110 m2. Naturgrunden er på 1.200 m2 og har en blandet bevoksning. Der er virkelig tænkt på de mindste; der er opsat et gyngestativ, sandkasse, rutsjebane og en vippe. Til de sportsglade er der også et fodboldmål.

Den sydvendte terrasse er lukket og delvist afskærmet, så I kan nyde solen i læ for vinden. Her kan hunden og de mindste i familien færdes frit, mens der laves et lækkert grillmåltid.

Der er kun 500 meter til stranden og Vesterhavet, så der er gode muligheder for dejlige gåture med familien eller hunden. Det er tilladt at medbringe 2 hunde i sommerhuset.

Den lokale købmand ligger 800 meter fra sommerhuset. Her har I mulighed for at købe nybagt brød til morgenbordet, kød til grillen og meget andet.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2266

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus. Fin indretning. God plads.

D.
sagde , Ikast

Super dejligt sommerhus i et skønt område. Vi kommer helt sikkert igen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2019 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (111 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...