Kvalitetshus med lukket terrasse på læfyldt grund

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 1, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2270
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skønt kvalitetshus kun ca. 10 minutters gang fra Vesterhavet. Det er moderne indrettet og har gode faciliteter såsom sauna, spabad og varmepumpe til rådighed. Det er bygget på en læfyldt grund, så I kan få mest mulig ud af de gode terrasser, hvoraf den ene er lukket.

Flot kvalitetshus, hvor du bare kan slappe af og nyde ferien

Da feriehuset blev bygget og indrettet, blev der i stor grad lagt vægt på både kvalitet og æstetik, så her har du altså et virkeligt skønt feriehus.

Det er godt isoleret, og der er blevet indstalleret en varmepumpe, som tilsammen giver lavere udgifter til opvarmningen. Derudover kan du tænde op i brændeovnen, som med sin knitren og levende flammer giver en hyggelig stemning.

Sommerhuset på Bilbergsvej 1 har plads til 6 personer, som kan fordele sig på de 3 rummelige soveværelser. Alle 3 værelser er indrettet med dobbeltsenge fra 2023.

Dejlig lukket terrasse samt læfyldt grund

Feriehuset har en dejlig beliggenhed, hvor du mod øst har træer og buskads, der giver både læ og privatliv, så du uforstyrret kan sidde ude på terrasserne.

Derudover er den ene terrasse lukket, så du bare kan læne dig tilbage og nyde solens varmer og den friske luft uden at skulle bekymre dig om, at småbørn går på opdagelse alene. Ved sommerhuset er der bordtennis, så der kan afholdes spændende turneringer med hele familien.

Dagen kan afsluttes med en lækker grillmiddag på terrassen, mens solen går ned i det fjerne.

Skøn beliggenhed i attraktivt område

Området Bjerregård er attraktivt for mange familier, da det er roligt og emmer af feriestemning. Derudover er der ikke langt til Vesterhavet, der er stier til vandre- og cykelture lige omkring feriehuset, og Hvide Sande, hvor du har et stort og godt udvalg af butikker og restauranter, er kun ca. 15 minutter væk i bil.

Fra sommerhuset er der kun 400 meter til Ringkøbing Fjord, som især er populær blandt lystfiskere og vandsportsentusiaster.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2270

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Ausstattung, modern und dennoch gemütlich. Die außen Tischtennis Platte ist Mega! Und schön dass es hier noch echtes Satelliten TV gibt. Nur die Straße hört man bei Ostwind recht laut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren bereits zum 4. Mal in diesem Ferienhaus und haben uns wieder sehr wohl gefühlt! Wir haben nur ein paar größere Müsli Schalen vermisst, aber es ging auch so!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus, in dem wir uns von Anfang an wohl gefühlt haben. Auch an den Betten gab es nichts auszusetzen. Der große Wohn-/Eßraum mit integrierter Küche lädt zu wertvollen Stunden im Kreis der Familie ein, gemeinsames Kochen, Spielen, Puzzeln oder Fernsehen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.030
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...