Lyst og lækkert sommerhus, 50 m fra Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 182, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2284
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Mærk og hør Vesterhavet hver dag. Et dejligt og rummeligt feriehus til 6 personer med en fantastisk beliggenhed tæt på stranden (50 m). Skøn wellness-afdeling med spa og sauna. Lys og moderne indretning. Stor lukket terrasse med masser af gode lækroge.

Feriestemning på alle plan

Sommerhuset er indbydende, lyst og venligt indrettet. Et funktionelt og praktisk indrettet køkken er åbent ind til den elegante spiseafdeling og den hyggelige og lyse opholdsafdeling.  Det brede vinduesparti giver et smukt lysindfald og udsigt ud i naturen og klitterne. Hyg dig i en god lænestol med en god bog og en kop kaffe, imens ilden fra brændeovnen giver varme og hygge til hele rummet og bidrager til den afslappede feriestemning. Den luksuriøse wellness-afdeling med spa og sauna virker som balsam for krop og sjæl. Der er 3 gode, lyse soveværelser med komfortable dobbeltsenge, hvor I kan hvile rigtig godt ud i den friske vesterhavsluft.

Feriehuset er udstyret med moderne faciliteter, som vaskemaskine, tørretumbler og energibesparende varmepumpe.

Kun 50 meter til klitterne og stranden

Enestående beliggenhed meget tæt på klitterne i den storslåede vestjyske natur på Holmsland Klit, nær fiskerbyen Hvide Sande og Nymindegab, gør dette feriehus til noget helt særligt. På den store velmøblerede og afskærmede terrasse kan man hele tiden høre bølgerne og mærke den salte luft fra det imponerende Vesterhav. Samtidig finder man her på terrassen altid en lækrog, hvor man kan nyde solen og naturen.

Ferie i Bjerregård

Tilbuddene om aktiviteter og oplevelser i området er talrige og frister til udflugter, når der kræves lidt afveksling fra afslapningen. Er I til vandsport, er der tilbud om kano, lystfiskeri, surfing, kitesurfing, paddle og naturligvis en dukkert i Vesterhavet. Cykel- og gåture er også populære med god støtte fra det omfattende stisystem. En længere udflugt kan løbe rundt om Ringkøbing Fjord, enten på cykel eller i bil. Her er charmerende byer og landsbyer at besøge og en varieret og smuk natur hele vejen.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2284

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, helles und geräumiges Ferienhaus und in top Lage. Kurzer Weg zum Strand. Hervorragend mit kleinen Kindern.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus direkt am Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gute Lage des Hauses. Sehr ruhig. Geschmackvoll eingerichtet. Schöne Terrassen mit genug Liegen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.218
Renoveret / Byggeår:2006 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...