Superlækkert energivenligt feriehus 50 m fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 182, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2284
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Et særdeles dejligt, energivenligt og rummligt feriehus til 6 personer med god beliggenhed tæt på stranden (50 m). Lækker wellness-afdeling med spa og sauna. Lys og moderne indretning. Stor lukket terrasse med masser af gode lækroge.

Energivenligt feriehus

Huset er udstyret med energibesparende varmepumpe/aircondition og er særdeles indbydende og moderne indrettet. Et meget funktionelt køkken fører til den elegante spiseafdeling og den særdeles hyggelige og lyse opholdsafdeling med kvalitetsmøbler og fantastisk lysindfald. Brændeovn, TV m/parabol, stereoanlæg og det trådløse internet (gratis) bidrager altsammen til den afslappede feriestemning, og den luksuriøse wellness-afdeling med spa og sauna gør afstressningen perfekt. Her er 3 gode soverum med komfortable dobbeltsenge.

Kun 50 meter til klitterne og stranden

Enestående beliggenhed meget tæt på klitterne i den storslåede vestjyske natur på Holmsland Klit, nær fiskerbyen Hvide Sande, gør dette feriehus til noget helt særligt. På den store velmøblerede og afskærmede terrasse kan man hele tiden høre bølgerne og mærke den salte luft fra det imponerende vesterhav. Samtidig finder man her altid en lækrog, hvor man kan nyde solen og naturen. Tilbuddene om aktiviteter og oplevelser i området er talrige og frister til udflugter, når der kræves lidt afveksling fra afslapningen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.218
Renoveret / Byggeår:2006 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...