Velholdt feriehus med swimmingpool tæt på fjord og hav

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 31, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2299
9 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette velholdte poolsommerhus kan du nyde en afslappende ferie med familien. Det er hyggeligt indrettet, og på det ene værelse har du et ekstra tv med dvd-afspiller, hvor børnene kan hygge sig med en god film. Det er tilladt at medbringe op til 2 hunde i sommerhuset.

Velholdt feriehus med swimmingpool, spa og sauna til en sjov ferie med familien

Feriehuset til 9 personer er renoveret i 2021 og er indrettet med en dejlig poolafdeling med rutsjebane, der indbyder til sjov og leg for hele familien. Børnene vil med sikkerhed elske at boltre sig i swimmingpoolen og spaens varme bobler, mens de voksne sikkert vil nyde at slappe af i spaen og saunaen om aftenen.

Resten af feriehuset er rummeligt og indbydende indrettet, så I sammen kan hygge jer med at lave mad, spille spil eller bare slappe af. Opholsrummet er indrettet med en fin brændeovn, som spreder varme og ekstra hygge til jeres ferie. Her er også en varmepumpe, som I med fordel kan bruge.

De 9 sovepladser fordeler sig på 5 soverum, hvor af der findes dobbeltsenge på de 3 af dem. På de sidste værelser er der hhv. 1 og 2 enkeltsenge.

Der er 2 badeværesler i sommerhuset – begge med gulvvarme.

Skøn beliggenhed tæt på fjord og hav, så du rigtig kan nyde den vestjyske natur

Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund med gynge og sandkasse. Dagen kan I nyde på den lukkede og delvist overdækkede terrasse, hvor I kan afslutte med et lækkert grillmåltid. Terrassen er delvist overdækket, så I kan nyde aftenen fuldt ud – også i lidt regn. Her er desuden en lille og hyggelig vestvendt terrasse ved indgangspartiet.

Feriehuset på Bilbergsvej 31 har en dejlig beliggenhed med Vesterhavet indenfor gåafstand, så du her kan nyde dejlige, friske gåture langs vandet. Derudover er der adgang til Ringkøbing Fjord gennem Jeppesvej, som ligger lige overfor Bilbergsvej. Her er naturen meget smuk, og mere rolig og idyllisk end ved Vesterhavet.

Derudover er der ikke langt til Hvide Sande, som er en hyggelig havneby, der på grund af sin autentiske atmosfære på havnene tiltrækker mange feriegæster, der gerne vil opleve, når fiskekutterne kommer ind med friske fisk. Der er naturligvis også gode butikker og flere spisesteder.

Du er velkommen til at tage hunden med på ferien her, men p.ga. allergi er det desværre ikke muligt at medbringe katte i huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2299

D.
sagde , Danmark

Dejlig indrettet feriehus

D.
sagde , Danmark

Et dejligt sommerhus
Især poolrummet levede op til vores forventninger
Og det var netop pga poolen vi lejede husetSoverum:5
Bolig-/Grundareal:149 / 2.013
Renoveret / Byggeår:2021 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...