Velholdt feriehus med swimmingpool tæt på fjord og hav

4.5
5088
Bilbergsvej 31, Bjerregård - Søg på husnr. B2299

I dette velholdte feriehus kan du nyde en afslappende ferie med familien. Det er hyggeligt indrettet, og på det ene værelse har du et ekstra tv med dvd-afspiller, hvor børnene kan hygge sig med en god film.

Velholdt feriehus med swimmingpool, spa og sauna til en sjov ferie med familien

I feriehuset er der indrettet en dejlig poolafdeling, der indbyder til sjov og leg for hele familien. Børnene vil med sikkerhed elske at boltre sig i swimmingpoolen og spaens varme bobler, mens de voksne sikkert vil nyde at slappe af i spaen og saunaen om aftenen.

Resten af feriehuset er rummeligt og indbydende indrettet, så I sammen kan hygge jer med at lave mad, spille spil eller bare slappe af.

Skøn beliggenhed tæt på fjord og hav, så du rigtig kan nyde den vestjyske natur

Feriehuset har en dejlig beliggenhed med Vesterhavet indenfor gåafstand, så du her kan nyde dejlige, friske gåture langs vandet. Derudover er der adgang til Ringkøbing Fjord gennem Jeppesvej, som ligger lige overfor Bilbergsvej. Her er naturen meget smuk, og mere rolig og idyllisk end ved Vesterhavet.

Derudover er der ikke langt til Hvide Sande, som er en hyggelig havneby, der på grund af sin autentiske atmosfære på havnene tiltrækker mange feriegæster, der gerne vil opleve, når fiskekutterne kommer ind med friske fisk. Der er naturligvis også gode butikker og flere spisesteder.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:149 / 2.013
Renoveret / Byggeår:2011 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...