Hyggeligt feriehus med carport midt i skøn natur

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 74, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2312
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Velholdt og hyggeligt feriehus med carport og rolig beliggenhed på kuperet naturgrund på en lille sidevej. Lys og indbydende indretning og store afskærmede terrasser. Det helt rigtige feriehus for familien med lyst til naturen og de vidttstrakte strande i Bjerregaard.

Hyggeligt feriehus

Et velindrettet feriehus med fine lyse rum og gedigen møblering lige fra det lyse og funktionelle køkken over den praktiske spiseafdeling til den hyggelige opholdsafdeling med brændeovn, stereoanlæg og TV/parabol. De 3 gode soveværelser – 2 med dobbeltsenge og 1 med etagesenge – har plads til 6 personer. Der er lyse trævægge og -lofter og gulvtæppe i stuen og på værelser.

God carport og dejlige terrasser

Udendørs indbyder de fine velmøblerede og afskærmede terrasser til afslapning i solen og til at nyde naturen og den friske luft. For grillmesteren i familien er der god mulighed for at tilberede feriemaden udendørs og for børnene er der gode legeredskaber. Er du lystfisker kan både hav, fjord og slusen i Hvide Sande være gode udfordringer sammen med besøg i shoppingmiljøet eller de talrige kulinariske muligheder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.200
Byggeår:1981

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (55 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...