Lyst og velindrettet feriehus på vestkysten i Danmark

3
icon
icon
icon
2258
Bjerregårdsvej 317, Bjerregård - Søg på husnr. B2317

Et lyst og velindrettet feriehus for 5 personer med en god beliggenhed nær det storslåede Vesterhav med de fine sandstrande og den idylliske Ringkøbing Fjord. Møblerede og afskærmede terrasser med plads til afslapning og nydelse af solen og den friske havluft.

Slap af i dit feriehus

Her er gode lyse rum med trægulve og lyse trævægge og huset giver et hyggeligt indtryk med god møblering, et funktionelt køkken og en hyggelig brændeovn. Her kan slappes af med TV og stereoanlæg og en dejlig udsigt til naturen.

Gode afskærmede terrasser

På terrasserne kan der altid findes en lækrog, hvor man kan nyde solen og naturen i det skønne Bjerregaard på vestkysten i Danmark med den friske havluft. Klitterne og de dejlige strande er lige i nærheden og indbyder til både badning og gode traveture. Den store fiskerihavn i Hvide Sande er absolut et besøg værd, ligesom Søndervig med de mange forlystelser. Er lysten til surfing, vandski, tennis, golf eller lystfiskeri er mulighederne utallige på Holmsland Klit.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 1.312
Renoveret / Byggeår:1999 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...