Lyst og velindrettet feriehus på vestkysten i Danmark

3
icon
icon
icon
Bjerregårdsvej 317, Bjerregård - Søg på husnr. B2317

Et lyst og velindrettet feriehus for 5 personer med en god beliggenhed nær det storslåede Vesterhav med de fine sandstrande og den idylliske Ringkøbing Fjord. Møblerede og afskærmede terrasser med plads til afslapning og nydelse af solen og den friske havluft.

Slap af i dit feriehus

Her er gode lyse rum med trægulve og lyse trævægge og huset giver et hyggeligt indtryk med god møblering, et funktionelt køkken og en hyggelig brændeovn. Her kan slappes af med TV og stereoanlæg og en dejlig udsigt til naturen.

Gode afskærmede terrasser

På terrasserne kan der altid findes en lækrog, hvor man kan nyde solen og naturen i det skønne Bjerregaard på vestkysten i Danmark med den friske havluft. Klitterne og de dejlige strande er lige i nærheden og indbyder til både badning og gode traveture. Den store fiskerihavn i Hvide Sande er absolut et besøg værd, ligesom Søndervig med de mange forlystelser. Er lysten til surfing, vandski, tennis, golf eller lystfiskeri er mulighederne utallige på Holmsland Klit.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 1.312
Renoveret / Byggeår:1999 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Naturkraft Ringkøbing
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)
  • Legoland (ca. 80 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...