Stort luksushus til storfamilie, med lukket terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Risbusken 2, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2338
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Fantastisk lækkert luksushus i to plan, smagfuldt indrettet og med plads til den store familie. Huset er omgivet af afskærmede terrasser, hvor du i fred og ro kan nyde den friske luft.

Luksushus til storfamilie

En moderne, gedigen og indbydende møblering byder, sammen det skønne lysindfald, velkommen i dette særdeles fine og rummelige luksushus i 2 etager, hvor der virkelig er plads til en storfamilie. Det moderne køkken er professionelt udstyret med 246 liter stort køleskab og en fryser på 122 liter. Køkkenet er ligesom resten af huset, særdeles lyst og indbydende. Til den lille daglige luksus er der en lækker wellness-afdelinger med spa og sauna til rådighed.

Huset er naturligvis udstyret med barnestol og -seng, ligesom både Chromecast, TV/parabol, DVD og stereoanlæg hører til. Det trådløse internet kan benyttes gratis. I alle soveværelser findes der to enkeltsenge, som også kan skubbes sammen til dobbeltsenge. I det ene af værelserne er der ekstra god soveplads, da sengene er ekstra lange.

Skønne ugenerede terrassser

Rundt om huset har hele famillien fremragende muligheder for ugeneret afslapning på den store lukkede, afskærmede, og delvist overdækkede terrasse, hvor også grillmesteren i storfamilien kan trylle med måltidet til aftenens hyggestunder. Har man hund med på ferien er den også velkommen i huset og på traveturen til det imponerende Vesterhav med de vide sandstrande i Bjerregård på Holmsland Klit mellem hav og fjord.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 2.236
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (122 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...