Dejligt sommerhus ved Vesterhavet for familie med børn

3.5
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 31, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2341
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Et dejligt og velindrettet sommerhus nær Vesterhavet, med en lukket terrasse, især praktisk for familier med småbørn eller hund. Hyggelig og indbydende indretning, lyse rum med både brændeovn, spa og sauna. Huset har gratis trådløst internet og både vaskemaskine og tørretumbler.

Hyggeligt sommerhus ved Vesterhavet

Virkelig velindrettet sommerhus med lyse og pænt møblerede rum.Det lyse og funktionelle køkken er i åben forbindelse med spiseafdelingen. I den hyggelige opholdafdeling med de gode lædermøbler, findes både brænddeovn, fladskærmsTV/parabol, DVD og CD-radio. I det store badeværelse indbyder spabadet og saunaen til rigtig ferieafslapning, og her er både barneseng og -stol til småbørns-familie.

Familievenlige terrasser

Den ene af de 2 store, møblerede terrasser er helt lukket og derfor særdeles velegnet, hvis man er en familie med småbørn og/eller hund – her kan man tumle sig frit, og børnene har desuden gode legeredskaber til rådighed. Når familien skal hygge på grillaftener, står den gode grill klar til at udfordre de kulinariske talenter. Beliggenheden i Bjerregaard mellem hav og fjord er helt oplagt til gode trave/løbeture i den storslåede natur og egnen byder på et utal af aktivitets- og oplevelsesmuligheder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.550
Renoveret / Byggeår:2012 / 1966

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...