Dejligt feriehus med god terrasse

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 404, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2344
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette feriehus har en god terrasse og ligger på Bjerregårdsvej i Bjerregård. Feriehuset er indrettet til 6 personer og har en enkel og simpel indretning. Sommerhuset er ideelt for dig, som gerne vil holde ferie i et flot og naturskønt område, som er rigt på dyre- og fugleliv. Sommerhuset er i god stand, da den blev løbende velligeholdt.

God terrasse med gode kroge

Sommerhuset har en rigtig god, lukket terrasse, som strækker sig fra øst mod syd og slutter mod vest. Her er der rig mulighed for at finde en lækrog eller dejlig plads, når solen står højt på himlen. Det er her sommerlivet leves, når solen skinner og fuglene kvidrer.

Det flotte landskab, som breder sig omkring feriehuset kan nydes fra havemøblerne på terrassen, men kan også ses fra feriehusets inderum. Ønsker I at bade i Vesterhavet, ligger sommerhuset tæt på en sti, der fører jer direkte ned til den hvide sandstrand og de brusende bølger. Feriehuset ligger kun 100 meter fra vandet.

Tag hunden med på ferie

Har I hund, så er det muligt at tage den med i sommerhuset – og det er naturligvis helt gratis for jer. Sommerhuset har trælaminatgulve, som er nemme at holde. Hunden vil elske den friske luft ved Vesterhavet og de åbne vidder.

Tag på tur i området

Bjerregård Nord er et område med mange muligheder. Her finder I flere legepladser og en lokal købmand, hvor I kan hente frisk morgenbrød. I finder også Esmark i Bjerregård, der står klar til at hjælpe jer med stort og småt – alle ugens syv dage.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2344

DE
D.
sagde , Deutschland

Vielen Dank, dass wir eine wunderbare Woche in diesem Haus verbringen durften. Es ist außergewöhnlich gut ausgestattet. Das Haus und auch Küche und Bad ist in einem sehr guten Zustand. Es liegt sehr ruhig am Ende der Sackgasse und unglaublich nah zum Strand. Das Haus ist sehr gut aufgeteilt, gemütlich und war kostengünstig und leicht zu heizen, trotz kaltem stürmischen Wetters. Die Betten waren vorzüglich und bequem. Wir und die Hunde hatten eine sehr schöne Zeit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus für max. 4 Personen aufgrund der beschränkten Sitzmöglichkeiten.
Es gab eine sehr gute Ausstattung mit Geschirr und Terrassenmöbeln.
Das Haus strahlte eine angenehme Atmosphäre aus.
Kleines Minus: Das Haus liegt in einer engen Bebauung mit anderen Häusern.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben dieses Haus schon öfters gebucht und freuen uns immer wieder , immer wieder super.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:74 / 1.201
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...