Sommerhus med lukket terrasse ideelt til ferie med hund

3.5
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 3, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2357
7 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt sommerhus med en skøn lukket terrasse, som er delvist overdækket finder I her på Dortheasvej i Bjerregård. Den lukkede terrasse er meget velegnet, hvis I har hund/e med eller mindre børn med på ferie. Her får I et godt og fint indrettet sommerhus til 7 personer.

Central beliggenhed i Bjerregård

Sommerhuset ligger i Bjerregård, et dejligt område på den sydligste del af landtangen, Holmsland Klit. Her bor I midt i den skønne natur, hvor I har mulighed for at gå lange ture med jeres hunde.

Feriehuset ligger centralt og i gåafstand fra den lokale købmand, som har åben hele året rundt. Her kan I ud over at foretage de daglige indkøb også leje cykler, købe brænde eller frisk fisk.

Lyst og dejligt indrettet

Det dejlige sommerhus har en god og hyggelig indretning. Feriehuset har 4 værelser, hvoraf de 3 af værelserne er med dobbeltsenge og det sidste med 1 køjeseng. Sommerhuset har desuden 2 gode badeværelser med gulvvarme, bruseniche og toilet. Det store badeværelse har endvidere spa og sauna.

Stue, spisestue og køkken er i forbindelse med hinanden, hvilket giver en god og hyggelig stemning i sommerhuset. Fra køkkenet og stuen er der udgang til den dejlige lukkede terrasse, hvor børn og hunde kan færdes frit.

På de lidt køligere aftener giver sommerhusets brændeovn en dejlig varme og hyggelig atmosfære. Luft til vandvarmepumpen sørger desuden for en behagelig og energibesparende temperatur i feriehuset.

I dette sommerhus er der desuden rig mulighed for at slappe af og se film og tv på et stort fladskærm eller benytte det gratis, trådløse internet. Et rigtig godt valgt til en familie med børn og hund/e.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2357

DE
D.
sagde , Deutschland

Gutes Ferienhaus für Hundebesitzer. Die Terrasse ist vollständig eingezäunt und es standen Futter und Wasser Schüsseln bereit. Großzügiger Wohn und Eßbereich. Das Haus liegt sowohl dicht zur Heide wie zum Strand. Wir hatten wieder einen gelungenen Urlaub in Dänemark.
Vielen Dank

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat alle Erwartungen erfüllt. Es fehlte uns an nichts. Ich würde es jederzeit wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern eingerichtetes Familienhaus, sehr kinderfreundlich. Wir waren zu viert dort mit 2 Hunden und hatten ausreichend Platz. Insbesondere der große Tisch im Wohnbereich hat zu ausgiebigem Frühstück, Mittagessen und Spieleabenden eingeladen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:112 / 1.368
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...