Ferie i sommerhus ved stranden i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 170, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2360
5 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Julianevej 170 finder I dette rigtig dejlige og hyggeligt indrettet sommerhus med førsteklasses beliggenhed helt op til klitterne og kun 100 meter fra den flotte strand i Bjerregård. Feriehuset er omgivet af en stor afskærmet og delvist overdækket terrasse med rigtig gode læforhold. Her er plads til 5 feriegæster samt 1 hund, som kan nyde en afslappende ferie i det skønne sommerhus med brændeovn.

Ferie ved Bjerregård Strand

Kunne du tænke dig at holde ferie i et superhyggeligt sommerhus med Vesterhavet i “baghaven”? Så er dette sommerhus det helt rigtige. Sommerhuset er velholdt, renoveret og har plads til 5 personer. Her er 3 soveværelser, 1 med dobbeltseng, et værelse med 2 enkeltsenge samt et værelse med 1 enkeltseng. Her er et nyere badeværelse med gulvvarme og bruser.

Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine og fryser, og er forbundet med spiseafdeling og stue. Her er en dejlig og hyggelig indretning, som gør, at du straks føler sig godt tilpas. På en blæsende efterårsdag kan I slappe af på sofaen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Fra stuen er der udgang til den lukkede terrasse, der er ca. 100 m2 og går rundt om feriehuset fra øst mod vest. Herfra kan du nyde solen hele dagen. På terrassen finder du havemøbler, liggestole og grill. Til de mindste er der opstillet gyngestativ og sandkasse.

Udflugter fra Bjerregård

Får du lyst til at køre omkring i området, kan vi anbefale en tur til fiskerbyen Hvide Sande, der ligger ca. 15 km nord for Bjerregård. En lille hyggelig by med masser af charme og et autentisk miljø. På havnen finder du dagligvarebutikker, små specialforretninger og flere spisesteder. Fra molerne og slusen i Hvide Sande er der desuden rigtig gode muligheder for at lystfiske.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.206
Renoveret / Byggeår:2021 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...