Feriehus med brændeovn og overdækket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 13, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2387
5 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Feriehus beliggende på en fredelig og læfyldt grund og med skøn overdækket terrasse, både mod syd og mod øst. God plads til 5 personer, gratis internet og brændeovn i huset. Der er ikke langt til Vesterhavet, og Hvide Sande er kun 10 minutter væk i bil.

Feriehus på en fredelig grund og med skøn overdækket terrasse

Et hyggeligt og indbydende feriehus i Bjerregård. Det ligger i et roligt og fredelig område, og grunden er afskærmet af træer, så der er læ ved feriehuset. Dertil er der gode terrasser omkring feriehuset, så du næsten altid findes læ. Og de overdækkede terrasser er især skønne til grillaftener i de lune måneder. Vesterhavet og de kilometer lange sandstrande er kun ca. 10 minutters gang fra huset – en tur langs havet er bare ægte ferie.

Ild i brændeovn og en god film på TV er også ferie

Det er altid skønt med ild i husets brændeovn – især efter en tur ved stranden eller netop hjemkommet med friskfanget fisk fra Hvide Sande. Roen i dette populære sommerhusområde er vigtig for mange, så hverdagens stress og jag forsvinder og ny energi dannes. I forårs- og efterårsmånederne er der et fantastisk fugleliv i området, og de store fugleflokke er selv for dig, der ikke har den store fulgeinteresse, imponerende.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.430
Renoveret / Byggeår:2021 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...