Lukket terrasse og opvaskemaskine og trælaminatgulv

4
icon
icon
icon
icon

Humlegårdsvej 4F, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2397
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Feriehus med lukket terrasse, opvaskemaskine og et praktisk trælaminatgulv i Bjerregård – perfekt til en mindre familie med børn og en hund. Huset er velholdt og ligger kun ca. 10 minutters gang fra Vesterhavet og tæt på indkøb. Forår og efterår kan det storslåede fugleliv opleves fra terrassen.

Feriehus med både en åben og en lukket terrasse

Til dette feriehus i Bjerregård er der flere gode terrasser. Mod øst er der både terrasse foran selve huset og ved annekset er der en separat terrasse – perfekt til solbadning på varme dage. Mod vest er der en skøn lukket terrasse, perfekt til børn og hund, hvor noget af terrassen også er overdækket. Huset er placeret på en plænegrund, hvor der kan spilles bold – ønskes en større boldbane, er der en stor ved Esmarchs kontor få hundrede meter fra huset.

Der er naturligvis opvaskemaskine og et praktisk trælaminatgulv

Feriehuset er veludstyret og indeholder de ting, der er mest efterspurgt i et moderne feriehus, nemlig opvaskemaskine, brændeovn, gratis internet og sauna. Der er endvidere et praktisk og rengøringsvenligt trælaminatgulv i både køkken og stue, perfekt til familier med børn og hund. Vesterhavet er fantastisk året rundt, en tur langs havet er helse for både krop og sjæl.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.211
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...