Lyst sommerhus i Bjerregård med spabad og 200 meter til stranden

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 130, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2403
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Julianevej 130 i Bjerregård ligger på en skøn klitgrund med kun 200 meter til stranden. Her er plads til 6 personer, som kan nyde en skøn ferie i det vestjyske. Efter en tur på stranden kan I slappe af og få varmen i spabadet, som findes i feriehuset.

Sommerhus på klitgrund 200 meter fra Vesterhavet

Sommerhuset er beliggende på en stor klitgrund, og herfra har I kun 200 meter til den brede og fine sandstrand i Bjerregård. Her kan I gå lange ture, samle sten eller dyppe fødderne på en varm sommerdag. Bjerregård er præget af naturskønne områder med hede- og klitlandskaber, som er forbundet med et godt stisystem, hvor I kan gå og nyde naturen. Har I lyst til en cykeltur, er der 2 cykler til rådighed.

Den lokale købmand ligger 1,1 km fra feriehuset. Her kan der købes lækkert kød til grillen, frisk brød til morgenmaden, is til desserten og meget mere.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og spabad

Det hyggelige sommerhus til 6 personer har 3 soverum, hvor der er dobbeltsenge på 2 af værelserne. På det sidste værelse finder I 2 enkeltsenge.

Feriehusets store og elegante stue er åben og ligger i forbindelse med køkkenet, så hele familien kan være samlet; også selvom der skal laves mad. Som prikken over i’et er der en brændeovn i stuen, som giver varme og ekstra hygge. I kan også bruge den energibesparende varmepumpe til at holde temperaturen i alrummet behagelig.

På badeværelset er der gulvvarme, og her finder I også et spabad, hvor I rigtig kan slappe af. Der findes intet bedre end at slutte dagen af med at få varmen i det boblende vand efter en frisk tur på stranden.

Afskærmet terrasse med udsigt til klitter

Morgenkaffen kan nydes på den afskærmede terrasse, som strækker sig fra sommerhusets østside til en del af vestsiden. Derfor er der mulighed for at nyde solen det meste af dagen på den skønne terrasse med udsigt til klitterne, imens børnene leger i sandkassen og på gyngen. Ved redskabsrummet er en dejlig terrasse fra 2023, og i rummet finder I havemøbler og 2 cykler, som er til jeres rådighed på ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2403

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist völlig in Ordnung, gepflegt und kann ohne Einschränkungen weiterempfohlen werden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein schönes Haus mit sehr geräumigen Wohnraum. Der Blick auf die Dünen ist wunderschön und obwohl das Haus direkt an der Straße liegt, ist es wenig einsehbar.

Man kann schön auf der Terrasse sitzen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus , optimal für eine Familie mit perfekter Lage zum Meer.
Im kleinen Kaufmannsladen bekommt man alle möglichen Sachen die benötigt werden ( jeden Morgen frische Brötchen)

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.200
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...