Feriehus med skøn læfyldt terrasse tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 75 B, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2413
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et dejligt og elegant indrettet feriehus for 6 personer, velbeliggende på en kuperet naturgrund tæt på klitterne og kun ca. 350 m fra stranden. Afslappende wellness-afdeling med både spa og sauna. Gratis trådløst internet. Læfyldt afskærmet og overdækket terrasse.

Skønt feriehus for 6 personer nær stranden

Dejligt og velindrettet feriehus med smagfuld og elegant møblering og et skønt lysindfald, som sammen med de lyse, træbelædte vægge og lofter giver et meget indbydende indtryk. Det veludstyrede køkken har blandt andet en stor (50L) fryser og opvaskemaskine. Spiseafdelingen og den gedigent møblerede opholdsafdeling indbyder til afslappende stunder med ild i brændeovnen og det fine badeværelse har whirlpool og stor sauna til afstressning. 6 personer har 3 soveværelser – 2 med dobbeltsenge og 1 med enkeltsenge – alle med komfortable boxmadrasser.

Skøn læfyldt terrasse nær klitterne og stranden

Særdeles skøn og uforstyrret beliggenhed nær klitterne og stranden ved Nordsøkysten i Danmark, hvor naturen på Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord indbyder til bade- og traveture – evt. med familiens hund, som er velkommen i huset. På de læfyldte og velmøblerede terrasser, hvoraf én er overdækket og afskærmet, er det altid muligt at finde en lækrog, hvor solen og den friske havluft kan nydes før der skal trylles med grillen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.600
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (84 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...