Kvalitetshus på vestkysten med udendørs hyggekrog

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 329, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2416
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Lyst og lækkert indrettet kvalitetshus, beliggende på en stor naturgrund tæt på stranden på vestkysten i Danmark. Huset har plads til 8 personer og byder blandt andet på en indbydende udendørs hyggekrog med indmuret grill.

Kvalitetshus på vestkysten

Et flot indrettet kvalitetshus med fantastisk lysindfald i den store stue med spise- og opholdsafdeling, hvor de gedigne møbler og den hyggelige brændeovn indbyder til gode afslappende stunder på ferien. Et stort badeværelse med gulvvarme har welnessfaciliteter til hele familien – 2-personers whirlpool og en stor sauna. Huset er udstyret med TV/parabol, DVD og stereoanlæg og det trådløse internet benyttes gratis.

Udendørs hyggekrog

På den store kuperede naturgrund er terrasserne udvidet med en stor flisebelagt læfyldt hyggekrog med indmuret grill, hvor man virkelig kan nyde solen og den friske havluft. Med den fine beliggenhed kun ca. 300 m fra den fine sandstrand er huset helt ideelt til den gode ferie med badning og traveture i den storslåede natur i Bjerregaard på Holmsland Klit kun ca. 15 km fra den store og livlige fiskerihavn i Hvide Sande, hvor der findes masser af aktivitets- og oplevelsestilbud.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:114 / 1.519
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...