Energivenligt sommerhus i Vestjylland nær fredet hede

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 306, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2422
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Bjerregårdsvej 306 finder I dette energivenlige, smagfulde og moderne indrettet sommerhus. Feriehuset har en skøn beliggenhed kun et par minutter fra et stort, fredet hedeområde i det naturskønne Vestjylland. Den perfekte ramme for en dejlig ferie for op til 8 gæster samt 2 hunde.

Energivenligt sommerhus med brændeovn

Med en særdeles smagfuld indretning i de fine rum med pragtfuldt lysindfald er dette skønne sommerhus den helt rigtige ramme om familieferien.

Det lyse og moderne køkken har åben forbindelse til de elegant møblerede spise- og opholdsafdelinger, og her er desuden en hyggelig hems med blik til stuen, hvor familiens mindste kan hygge sig. Med ild i den gedigne brændeovn spreder feriehyggen sig straks i hele sommerhuset.

Den gode sauna indbyder til en afslappende stund efter en oplevelsesrig feriedag på vestkysten. Sommerhuset har vaskemaskine og 2 badeværelser – begge med gulvvarme.  

Til en god nats søvn står 3 rummelige soveværelser klar til jer. Det ene soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge, mens de resterende har dobbeltsenge.

Fredet hedeområde i Vestjylland

Sommerhuset har en fremragende beliggenhed tæt på et stort fredet hedeområde med højt til himlen og udsyn over de store vidder i Vestjylland. Her er kun ca. 500 meter til de brede og indbydende sandstrande i Bjerregård.

På de store delvist afskærmede og overdækkede terrasser er det altid muligt at finde en god lækrog hvor du kan nyde solen, naturen og de hyggelige grillaftener.

Det kan anbefales at besøge den hyggelige havneby Hvide Sande, hvor der er mulighed for indkøb, shopping og restaurantbesøg. Nord for Hvide Sande finder I også det populære Lyngvig Fyr, som I måske kender fra tv-serien Hvide Sande.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (98 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...