Velholdt feriehus med udestue og skøn beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Kirstinevej 106, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2426
5 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Feriehuset på Kirstinevej 106 er med dets gode beliggenhed helt ideelt til familien eller parret, der ønsker en afslappende ferie i den smukke vestjyske natur. Det ligger tæt på stranden, så du hver dag kan komme ned og opleve Vesterhavet og den gode sandstrand.

Feriehuset har en god beliggenhed tæt på stranden

Dette feriehus har en fantastisk beliggenhed tæt ved stranden i den skønne vestjyske natur.

Mod vest, kun 100 meter fra sommerhuset, bag en enkelt klitrække finder du den skønneste sandstrand, som indbyder til badning, afslapning eller friske traveture.

Vælger du at gå mod syd, finder du 25 meter fra feriehuset et stort fredet klitareal, som kan nydes, når hunden skal luftes, og hvis du bare har lyst til en gå- eller cykeltur på en af de mange stier.

Cyklerne kan parkeres i det rummelige aflåste skur.

Nyd feriehuset og den hyggelige udestue

Feriehuset er velholdt og lyst og venligt indrettet. Mod sydvest har feriehuset en dejlig udestue, der nemt kan varmes op med den energivenlige varmepumpe. Herfra kan du sidde og nyde den flotte udsigt hele året rundt.

Her har du også en smuk udsigt og gode lækroge

Ved dette feriehus kan du altid finde et hjørne med læ, så solen kan nydes uanset vindretningen. Du kan også nyde en kop kaffe på bænken, der er placeret på feriehusets egen private klit. Herfra har du en fantastiske udsigt og kan opleve de smukke solnedgange.

Og på den dejlige lukkede terrasse, kan både hunden, børn og voksne færdes trygt og ugeneret.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.207
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...