Et velholdt sommerhus i særklasse på Rauhesvej

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 7, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2435
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Flot og meget velholdt feriehus med lys og venlig indretning. Huset har en fin morgenterrasse mod øst, solterrasse mod syd og mod vest en dejlig delvist overdækket terrasse, som kan lukkes af med en låge. Meget børnevenligt med legehus, gynge og sandkasse til de mindste.

Her er kræset for detaljen

Et virkelig dejligt sommerhus på Rauhesvej i Bjerregård, hvor ejeren har kræset for alle detaljer, så du kan læne dig tilbage og holde en førsteklasses ferie.

Super velholdt og løbende renoveret

Husets indretning er hyggelig og der mangler ikke noget. Køkkenet er særdeles veludstyret og står i åben forbindelse med den dejlige og flot møblerede stue med åben til kip.

I feriehuset er der installeret en varmepumpe, som hjælper med at holde varmeomkostningerne nede. Derudover er der sat en saftyboks op, så I kan låse Jeres værdigenstande inde, når I tager på udflugt.

Stor indbydende træterrasse

Huset står på en naturgrund og er omgivet af terrasser på 3 sider, så du kan følge solen hele vejen rundt om huset – fra morgenmaden på den østvendte terrasse til aftensmaden på den delvist overdækkede terrasse mod vest. Her er selvfølgelig havemøbler, liggestole og grill, så I rigtig kan slappe af og nyde ferien.

Ideelle forhold for en afslappet ferie med børn

Den vestvendte terrasse kan børnesikres med en låge og for de mindste er der opstillet legehus, gynge, rutsjebane og sandkasse, og der er også en trækvogn i huset, hvis I skal ud på længere gåture. Når i ønsker at sove en nat i det frie, kan i med fordel benytte det opsatte shelter – en sand oplevelse for børnene.

Der er også carport til bilen og et stort udhus, hvor I har ekstra opbevaringsplads, evt. til en barnevogn.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.200
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (39 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...