Hyggeligt feriehus ved fredet hedeområde.

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 36, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2437
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et dejligt og hyggeligt feriehus i gåafstanden for Vesterhavet. Derudover ligger det på en stor klitgrund ved et stort fredet hedeområde, så du på husets gode og delvis afskærmede terrasser ugeneret kan slappe af. I feriehuset har du også en fin wellnessafdeling.

Hyggeligt feriehus med sauna og spa

Et indbydende og rummeligt feriehus med elegant og moderne indretning – lige fra det veludstyrede køkken over den fine spiseafdeling til den særdeles gode hygge- og opholdsafdeling med en robust og lunende brændeovn.

Overalt er der et smukt lysindfald, som sammen med de lyse vægge og lofter giver en meget fin stemning. Udover de 3 komfortable soveværelser er der en hyggelig hems med 2 madrasser, samt en virkelig fin alkove, hvor det er oplagt at snuppe en afslapningsstund med en god bog.

På badeværelset byder huset på 2-personers spabad og en afstressende sauna – helt perfekt efter en tur ved stranden.

Her bor du ved et stort fredet hedeområde

Lige udenfor huset begynder et vidtstrakt, uberørt og fredet hedeområde, hvor du virkelig kan nyde den storslåede natur i Vestjylland.

På husets gode og helt ugenerede terrasser er det altid muligt at finde gode lækroge, hvor solen og den friske havluft nydes inden aftenens grillhygge. Afstanden til den brede sandstrand er kun ca. 800 m og for børnene er der gode legeredskaber til rådighed.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.200
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...