Skønt feriehus med pragtfuld beliggenhed tæt på Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 418, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2451
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtig dejlig feriehus med skøn beliggenhed på Bjerregårdsvej 418 med kun 250 m til Vesterhavet.  Feriehuset har masser af lys og store vinduespartier ud mod den smukke og fredelige natur. Sommerhuset er lyst og venligt indrettet, moderne stil og lette møbler. Her er virkelig kræset for huset og man føler sig straks velkommen.

Energibesparende varmepumpe og brændeovn

Feriehuset rummer en hyggelig stue med brændovn og udgang til terrassen. Put brænde i brændeovnen og nyd en god krimi i sofaen, mens ildren gnitrer og varmer dig. I feriehuset er også en energibesparende varmepumpe, som lynhurtigt kan varme huset op. Huset råder endvidere over gratis trådløs internet forbindelse

Køkkenet ligger i åben forbindelse med den hyggelige stue, her kan hele familien samles omkring fælles madlavning eller et spil ludo ved spisebordet. Et dejligt køkken med opvaskemaskine, mikroovn samt el komfur, køkkenet er overskueligt og lyst og med udgang til den lukkede terrasse.

Feriehuset er lyst og moderne indrettet med 3 gode soveværelser. I alle soveværelser er der behagelige 3/4 senge.

To badeværelser med vaskemaskine, tørretumbler samt spa og sauna

I feriehuset finder i to badeværelser. Det ene er med sauna og det andet med lækkert spa, vaskemaskine og tørretumbler. Efter en skøn dag på stranden, er det nemt at få rene og tørre håndklæder til næste dags strabadser.

Naturgrund med delvist overdækket og lukket terrasse

Feriehuset ligger på en flot naturgrund i meget kort gåafstand til det brusende vesterhav. Her finder i en af Danmarks smukkeste, hvide sandstrande. Her er højt til loftet og masser af frisk luft.

Nye de varme sommeraftener på den skønne terrasse, tilbered aftensmaden på grillen og lyt til bølgernes brusen, mens I nyder et koldt glas rosévin.

Omkring sommerhuset er der gynger til familiens mindste og tæt på feriehuset, snor den smukke natursti sig i naturen. Naturstien fører jer til Nymindegab i syd eller Hvide Sande i nord. Hvide Sande er en smuk fiskerby, med masser af shoppingmuligheder og lækre spisesteder. Her er fiskebutikker med friskfangede fisk for enhver smag.

Til den aktive familie er her masser af muligheder for en aktiv ferie. Forsøg jer med surfing, stand up paddling eller lej en kano på Ringkøbing Fjord. Fang evt. jeres egen aftensmad, smid snøren ud ved slusen og lav en konkurrence om hvem der fanger flest sild eller makreller.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2451

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein zauberhaftes kleines Haus in Dünennähe. Perfekt eingerichtet für Mensch und Hund. Eine Garantie für erholsamen Urlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

ein nettes Holzhaus, von der Grundfläche her eher klein für 6 Personen, aber gut aufgeteilt. Die kleine Grundfläche erleichtert in der Zeit um den Winter das Heizen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus dem alter entsprechend. Mit einer sehr freundlichen Einrichtung. Perfekt für Leute die mit Hund reisen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2013 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...