Familieferie i strandnært sommerhus med sauna og spa

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 319, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2459
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Familieferie i Danmark i hyggeligt sommerhus med både sauna og spabad. Huset er godt beliggende på en naturgrund med udsigt til klitterne. Med kun 350 meter til Vesterhavet kan I nyde nogle skønne gåture ved vandet. Har I en hund, så er den også meget velkommen.

Familieferie i Danmark med spa og sauna

Et hyggeligt sommerhus på Bjerregårdsvej 319 med afslappende wellness-afdeling, hvor I både kan benytte jer af sauna og spabad. Feriehuset har et godt køkken, som er adskilt fra spise- og opholdsafdelingen med en halvmur. Herfra er der overblik over hele stuen, som er godt og komfortabelt møbleret. I stuen kan I varme jer ved den rustikke brændeovn. Desuden kan I med fordel også bruge den energibesparende varmepumpe til at holde temperaturen behagelig.

Sommerhuset til 6 personer har 3 soveværelser, som alle er indrettet med dobbeltseng. I bryggerset finder I både vaskemaskine og tørretumbler, så I kan have rent tøj til hele ferien.

Udsigt til de smukke klitter

Fra sommerhusets lukkede terrasse, som er yderst gunstig for familien med småbørn og/eller hund, er der udsigt til de imponerende klitter ved Vestkysten, som her i Bjerregård byder på en meget fin sandstrand. Vesterhavet ligger blot 350 meter fra sommerhuset.

Den storslåede natur på Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord indbyder til gode traveture. I området findes der adskillige tilbud til oplevelser og aktiviteter.

Den lokale købmand ligger 1 km fra feriehuset. Her kan I købe ind til dagens måltider, hvad enten det er nybagt brød til morgenbordet, kød til grillen eller is til desserten.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.300
Renoveret / Byggeår:1998 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...