Skønt sommerhus med fantastiske udearealer i Bjerregård

4
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 18, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2463
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette hyggelige sommerhus på Rauhesvej 18 er et oplagt valg til jeres næste familieferie, hvis I ønsker en dejlig afslappende ferie i fantastiske omgivelser. Her er en skøn overdækket og afskærmet terrasse, som indbyder til mange hyggelige stunder med familien. Efter en god dag på stranden kan I hoppe en tur i vildmarksbadet, som er den perfekte afslutning på dagen. Har I hund, så er den også hjertelig velkommen i feriehuset.

Opholdsrum med god plads til familietid

I det komfortabelt og moderne indrettede sommerhus ligger køkkenet i åben forbindelse med stuen, hvor hele familien kan samles om brændeovnen til en hyggelig aften. Her er også plads til at læse en god bog eller spille et spil med resten af familien.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode soveværelser. De 2 af dem er indrettet med komfortable dobbeltsenge, og på det sidste værelse er der 2 enkeltsenge. Her kan I få en god nats søvn og samle energi til morgendagens aktiviteter.

På badeværelset er der gulvvarme og her er også vaskemaskine samt tørretumbler, så I har mulighed for at vaske tøj i løbet af ferien.

Flere terrasser indbyder til afslapning

Fra stuen har I direkte adgang til den sydlige terrasse, som indbyder til afslapning i solen med masser af siddepladser. På samme tid er der også tænkt på de yngste i familien, som har stor glæde af sandkasse og gyngestativ.

Hvis det danske sommervejr skulle blive for varmt, så har I mulighed for en kølig tur under den udendørs bruser (kan benyttes fra april til november). Til aften kan I tænde op for vildmarksbadet og nyde en afslappende stund med udsigt til den smukke stjernehimmel.

Den smukt-dekorerede overdækkede terrasse på vestsiden af sommerhuset indbyder til hyggelige grillaftener med stearinlys og lækker mad.

Ferie midt i Bjerregårds klitlandskab

Sommerhuset ligger midt mellem vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Til den kilometerlange sandstrand er der 650 meter, og her er der plads til friske gåture og leg i sandet. Området omkring Bjerregård er ideelt til cykelture, gåture og opdagelsesture med hele familien.

Hver morgen kan I hente nybagte rundstykker hos den lokale købmand, som også har lækkert kød til grillen, is til desserten og meget mere. Den lille havneby Hvide Sande, som kun er et par minutters kørsel væk med sine restauranter, caféer og butikker, er altid et besøg værd med den maritime stemning.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2021 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...