Sommerhus med sauna på Julianevej i yderste klitrække

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Julianevej 192, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2487
8 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Et utrolig lækkert og velholdt luksushus med lys og venlig indretning. Huset har en fantastisk beliggenhed ved foden af yderste klitrække. I den nye tilbygning finder du et stort soveværelse med tilhørende badeværelse m. sauna samt en ekstra opholdsstue med lækkert lysindfald. 2 hunde tilladt.

Skønt sommerhus med sauna og udendørs bruser

Dette skønne sommerhus på Julianevej er blevet gennemgribende renoveret i 2009, og fremstår yderst indbydende og lækkert. Der er 4 soveværelser i huset. Et værelse med dobbeltseng, to værelser med en ¾ seng og et værelse med 2 enkeltsenge. Alle værelser har trægulve og hvid malede vægge. Der er to badeværelser i sommerhuset begge med bruseniche og gulvvarme. I det ene badeværelse er der en skøn sauna og på terrassen en udendørsbruser, som er perfekt til afkøling efter en tur i saunavarmen.

I den oprindelige del af sommerhuset, længst mod vest finder du køkken, spisestue og en af husets to stuer. Køkkenet er veludstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 30 L. I den smagfuldt indrettede stue er der en skøn brændeovn, fladskærms-TV, DVD-afspiller og radio m/CD-afspiller.

I tilbygningen som er placeret mod sydøst, finder du husets anden stue, hvor der er klinkegulv med gulvvarme og endnu et fladskærms-TV. Dette sommerhus har desuden gratis trådløst internet, vaskemaskine og tørretumbler.

Enestående beliggenhed i yderste klitrække

Dette lækre sommerhus ligger smukt i yderste klitrække kun 50 meter fra havet. Og er en hel unik mulighed for en ferie helt tæt de lange smukke sandstrande. Der hører en fantastisk skøn og helt lukket terrasse til huset. Terrassen er placeret mod sydvest og er derfor anvendelig det meste af dagen. Har du børn eller hund med, er terrassen et perfekt opholdssted. I forbindels med terrassen er der installeret en udendørs bruser, som er skøn efter en tur ved stranden. På naturgrunden er endvidere en gynge og en sandkasse.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2487

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med super beliggendhed til første klitrække – og tæt på fredet hede og cykelruteSoverum:4
Bolig-/Grundareal:135 / 3.300
Renoveret / Byggeår:2009 / 1964

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, klinker Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...