Dejligt nyrenoveret sommerhus nær strand og klitter

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 365, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2488
5 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Dette skønne i 2019 nyrenoverede sommerhus er beliggende i et attraktivt sommerhusområde tæt på klitter og strand. Det er det perfekte hus til 5 personer og 1 hund. Bjerregårdsvej 365 er indrettet med 2 gode dobbelt- og 1 enkeltværelse, sauna, brændeovn og gratis trådløst internet. Stor læfyldt, afskærmet terrasse.

Skønt hus med sauna og brændeovn

Det dejlige sommerhus er dejligt lyst og moderne indrettet, uden at miste den hyggelige sommerhusstemning. Her er det nemt at slappe af og føle sig hjemme. Det moderne køkken står i åben forbindelse med spise- og opholdsstuen, hvor de store vinduer giver et godt lysindfald og en dejlig udsigt. Med ild i den robuste brændeovn er feriestemningen komplet.

Husets gode beliggenhed giver jer muligheden for at begynde feriedagen med et smut ned til havet, eller I kan tage turen ned for at hente morgenbrødet til fods – har I hund med, vil den også elske det. Så kan morgenkaffen nydes på den dejlige delvist lukkede terrasse. Efter en dag med masser af frisk havluft kan I tænde op i saunaen og få slappet rigtigt af og blive varmet dejligt igennem.

Terrassehygge, strand og klitter

Fra den gode læfyldte og afskærmede terrasse er der en fantastisk udsigt til klitterne og en afstand til sandstranden på kun ca. 200 m. Her skal solen og den friske havluft nydes inden dagen afsluttes med en hyggelig grillaften. På den naturskønne Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ligger blandt andet den livlige fiskerihavn i Hvide Sande, som absolut er en udflugt værd med sit mangfoldige udbud af aktiviteter og oplevelser.

Som et ekstra plus er der ladestander til el-bilen ved sommerhuset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.568
Renoveret / Byggeår:2019 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...