Skønt sommerhus med stråtag på naturgrund med udsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Riskrogen 14, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2491
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Flot og velholdt sommerhus med stråtag og gratis trådløst internet. Huset har en skøn beliggenhed på en stor naturgrund lige op af et fredet hedeområde og kun 400 m fra Vesterhavet. Huset er løbende vedligeholdt og fremstår som nyt. Delvis overdækket og afskærmet terrasse mod syd.

Sommerhus til 8 personer

Dette sommerhus fra 1992 er bygget i mursten og med stråtag og er løbende renoveret – senest i år 2010. Der er 4 værelser i huset, alle har gulvtæppe og dobbeltseng. Husets to badeværelser har begge gulvvarme og bruseniche. Det store badeværelse har desuden en hjørnespa og en sauna. Der er en vaskemaskine og en tørretumbler placeret i husets bryggers. I køkkenet er der en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 10 l. Spiseafdelingen står i åben forbindelse med både køkkenet og stuen. Stuen har trægulv og loft til kip og er hyggeligt indrettet. Der er en brændeovn, et fladskærms-TV, en DVD og en radio m/CD-afspiller. I huset er der også en energibesparende varmepumpe, som også kan bruges som Aircondition på de varme dage.

Super beliggenhed

Beliggenheden er helt i top og udsigten mod nord og mod nordvest er intet mindre end fremragende. Der er desuden mange muligheder for lange og skønne traveture i området og ved Vesterhavet. Den dejlige naturgrund byder på en skøn terrasse langs huset mod syd, som er delvis overdækket og delvis afskærmet. Her er der således mulighed for både grillaftener og hygge på solrige dage, og med gode muligheder for læ mod vinden.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2491

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus til 8 voksne med Stort fællesrum – fin at køkkenet er udvidet med køkkenø, ellers er køkkenet ret snæver. God afstand til havet og en dejlig strand. Smukt naturområde mod nord.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1992

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...