Hyggeligt sommerhus på fredfyldt grund med lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 11, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2495
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 700 meter fra den kilometerlange sandstrand ligger dette hyggelige og velholdte sommerhus. Her er plads til 6 personer, som kan nyde en afslappende ferie i det skønne område ved Bjerregård. Feriehuset på Rauhesvej 11 har en lukket terrasse, og der er brændeovn i stuen.

Rummeligt alrum med brændeovn

I det hyggelige sommerhus finder I et velmøbleret alrum, som består af køkken, stue og spiseplads i ét. I det komfortable sofahjørne kan I nyde en afslappende aften, mens I varmer jer ved brændeovnen. Her er også en varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af. Det store, sydvendte vinduesparti skaber et godt lysindfald i rummet, så det fremstår lyst og indbydende.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode soveværelser, hvoraf der er indrettet med dobbeltsenge på to af dem. På det sidste værelse finder I 2 enkeltsenge.

Der er gulvvarme på badeværelset, og sommerhuset råder også over en vaskemaskine.

Fin naturgrund med gynger og lukket terrasse

Med direkte adgang fra den hyggelige stue i sommerhuset kommer I ud på den lukkede træterrasse. Mens de yngste gæster leger i sandkassen på terrassen, kan forældrene nyde en god kop kaffe i de komfortable havemøbler. På varme sommerdage kan I slappe af på sommerhusets liggestole med en spændende bog i hånden.

Til børnene er der desuden et gyngestativ på den fine naturgrund. Her kan de hygge sig, mens aftenens grillmåltid bliver tilberedt.

Ferie i Bjerregård nær strand og købmand

Sommerhuset ligger i det populære ferieområde Bjerregård, som består af et smukt hede- og klitlandskab. Området er forbundet af et godt stisystem, som indbyder til gode gåture i den friske havluft.

Den kilometerlange sandstrand ligger 700 meter fra sommerhuset, hvor I kan nyde en varm sommerdag og gå en tur med fødderne i vandkanten. Den lokale købmand ligger også i gåafstand fra sommerhuset. Her kan I handle ind til morgenbordet, lækkert kød til grillen og meget andet.

Til større indkøb kan den hyggelige havneby Hvide Sande anbefales. Udover de lokale butikker finder I også en række lækre restauranter, hvorfra der er udsigt over havnen og slusen.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2495

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr geschmackvoll eingerichtet.
Große, gemütliche Couch mit vielen Kissen, alles sehr sauber und gepflegt. Ein großes Doppelbett mit etwas festerer Matratze, die beiden Einzelbetten und das 140cm Bett mit weichen Federkernmatratzen. Praktisches Badezimmer mit großer Ablagefläche.
Das Grundstück ist sehr geschützt, auch bei starkem Sturm.
Alles in allem ein tolles Haus

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in diesem Haus sehr wohl gefühlt Es ist gemütlich eingerichtet und hat allles was man braucht!Strand und Einkauf sind wunderbar fußläufig erreichbar.Einzig 2 der 3 Schlafzimmer sind sehr klein und dunkel, daher würden wir es für max. 4 Personen empfehlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein, aber fein und mit allem ausgestattet, was man braucht. Ruhige Lage, schöner nicht einsehbarer Wildgarten. Tolle große Terrasse, bequeme Möbel. Kurzer Weg zum Kaufmann.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2022 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...