Energivenligt feriehus med billard og sauna kun 100m fra havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Julianevej 178, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2499
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Julianevej 178 i Bjerregårds klitbeklædte ferielandskab ligger dette stråtagsbelagte feriehus og venter på jer. Sommerhuset blev bygget i 2017, og dets lyse og lækre indre er godt udstyret med egen sauna, aktivitetsrum og en lynhurtig internetforbindelse – og med en fantastisk beliggenhed kun 100 meter fra stranden, får I hele feriepakken her!

I har også mulighed for at oplade jeres el-bil ved husets ladestation.

Stilfuld indretning med sauna og aktivitetsrum

Fra første øjekast vil I blive mødt af den stilfulde indretning. Fra ende til anden er sommerhuset lyst og lækkert indrettet, og med et areal på 120 m² er der mere end god plads til 6 personer. Huset er indrettet med både soveværelser og badeværelser i begge ender, hvorfor huset er ideelt for 2 par, som ønsker at holde ferie sammen, eller for en familie med ældre børn, som har mulighed for at trække sig tilbage i deres egen afdeling.

Udover at man kan samle sig hele familien i stuen og få varme fra husets hyggelige pejs, opvarmes sommerhuset også ved hjælp af jordvarme, der er særligt energieffektivt. 

Her er der virkelig lagt vægt på, at I skal føle jer godt tilpas og kan nyde ferien fra start. Afslapningen og feriehyggen er garanteret med sommerhusets egen sauna, ligesom brændeovnen sørger for god varme og hyggelig stemning efter en lang feriedag ude i den friske havluft.

I det veludstyrede køkken finder I blandt andet en Kitchen Aid køkkenmaskine og en Nespresso maskine. Og mens I slapper af på sofaen med en friskbrygget kop kaffe, kan børnene og de barnlige sjæle få lov at slå sig løs i det fine aktivitetsrum, der både er indrettet med billardbord og fladskærm, hvor medbragte spillekonsoller kan tilsluttes.

Skal der streames film på Netflix eller måske arbejdes en smule i løbet af ferien, kan I roligt tage alle jeres computere og iPad’s med. Feriehuset har nemlig en lynhurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Skønne terrasser og kun 100 meter til havet

Det er ikke kun indenfor, at sommerhuset byder på lækre omgivelser. Udenfor får I tre skønne terrasser, så I kan følge solen dagen lang. Den ene af terrasserne er endda lukket, så børnene kan få lov til at lege frit, mens I slapper af med en god bog i liggestolene.

Fra terrassen kan I høre de brusende bølger kalde på jer, og kun 100 meter væk finder I den fantastiske sandstrand. Tag en kølig dukkert på en varm sommerdag, eller gå en tur i den friske blæst, mens efterårsvinden sætter havet i oprør.

Rund dagen godt af med et lækkert feriemåltid på grillen. Rundt om havebordet kan I samles og få dagens sidste solstråler med, mens I nyder maden og snakker dagens nye oplevelser igennem.

Hvide Sande – havnebyen mellem hav og fjord

Ikke langt nord for sommerhuset finder I havnebyen mellem hav og fjord, nemlig Hvide Sande. Her er der mulighed for at shoppe, spise lækkert mad på de forskellige restauranter ved havnen eller tage en tur på Fiskeriets Hus, hvor I kan lære om Hvide Sandes historie. Er I mere til aktiviteter med gang i, er Kapelparken det rette sted for jer. Her kan I stå på vandski og prøve det af på wakeboard også.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2499

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfektes Haus für 2 Paare.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus lässt eigentlich keine Wünsche offen, so ist es sehr gross, hell und gut eingerichtet. Der Billardraum und die Sauna machen dieses Haus zu etwas besonderem. Die Strandnähe war auch ein Grund für die Wahl dieses Hauses und es hat sich diesbezüglich gelohnt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Reed-gedeckte Ferienhaus bietet gehobenen Komfort bei stilvoller Einrichtung. Die Ausstattung lässt keine Wünsche offen. Viel Platz steht mit drei Schlafzimmern zur Verfügung. Das zusätzliche Nebenhaus mit Billardtisch lädt zu geselligen Abenden ein, insbesondere, wenn da Wetter mal nicht zum baden einlädt. Besonders die Lage unmittelbar in Strandnähe ist perfekt für kurze Wege ins Wasser. Die Sauna ist großzügig und mit zwei Bädern steht sich niemand im Wege.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.500
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...