Femstjernet feriehus med billard og sauna kun 100m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Julianevej 178, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2499

På Julianevej 178 i Bjerregårds klitbeklædte ferielandskab ligger dette femstjernede feriehus og venter på jer. Det lyse og lækre indre er godt udstyret med egen sauna, aktivitetsrum og en lynhurtig internetforbindelse – og med en fantastisk beliggenhed kun 100 meter fra stranden, får I hele feriepakken her!

Stilfuld indretning med sauna og aktivitetsrum

Fra første øjekast vil I blive mødt af den stilfulde indretning, som understreger husets femstjernede bedømmelse. Fra ende til anden er huset lyst og lækkert indrettet, og med et areal på 120 m² er der mere end god plads til 6 personer.

Her er der virkelig lagt vægt på, at I skal føle jer godt tilpas og kan nyde ferien fra start. Afslapningen og feriehyggen er garanteret med husets egen sauna, ligesom brændeovnen sørger for god varme og hyggelig stemning efter en lang feriedag ude i den friske havluft.

I det veludstyrede køkken finder I blandt andet en Kitchen Aid køkkenmaskine og en Nespresso maskine. Og mens I slapper af på sofaen med en friskbrygget kop kaffe, kan børnene og de barnlige sjæle få lov at slå sig løs i det fine aktivitetsrum, der både er indrettet med billardbord og fladskærm, hvor medbragte spillekonsoller kan tilsluttes.

Skal der streames film på Netflix eller måske arbejdes en smule i løbet af ferien, kan I roligt tage alle jeres computere og iPad’s med. Huset har nemlig en lynhurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Skønne terrasser og kun 100 meter til havet

Det er ikke kun indenfor, huset byder på lækre omgivelser. Udenfor får I tre skønne terrasser, så I kan følge solen dagen lang. Den ene af terrasserne er endda lukket, så børnene kan få lov til at lege frit, mens I slapper af med en god bog i liggestolene.

Fra terrassen kan I høre de brusende bølger kalde på jer, og kun 100 meter væk finder I den fantastiske sandstrand. Tag en kølig dukkert på en varm sommerdag, eller gå en tur i den friske blæst, mens efterårsvinden sætter havet i oprør.

Rund dagen godt af med et lækkert feriemåltid på grillen. Rundt om havebordet kan I samles og få dagens sidste solstråler med, mens I nyder maden og snakker dagens nye oplevelser igennem.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.500
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Træ laminat og med gulvarme i stue, Træ laminat og med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Naturkraft Ringkøbing
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)
  • Legoland (ca. 80 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...