Velholdt feriehus i Bjerregård med lukket terrasse, udespa og shelter

4
icon
icon
icon
icon

Sigfred Jensens Vej 31, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2500
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Sigfred Jensens Vej 31 ligger dette hyggelige og velholdte sommerhus på en delvis afskærmet naturgrund. Her er en stor og delvist overdækket terrasse. Sommerhuset er renoveret i 2021 og har både udespa og shelter i haven.

Hyggeligt feriehus med sauna, udespa og bordfodbold

Dette sommerhus er renoveret i 2021 og byder på alt, hvad man forbinder med en rigtig sommerhusferie. Her er plads til 8 personer på de i alt 4 soveværelser. På 3 af soveværelserne er der dobbeltsenge, imens det sidste værelse er indrettet med en sovesofa.

Den store stue ligger i åben forbindelse med køkkenet, så hele familien kan være samlet så meget som muligt under ferien. Den knitrende brændeovn og dens varme danner rammerne for en skøn aften i familiens selskab med afslapning og hygge.

Der er 2 badeværelser i sommerhuset – begge med bruseniche og gulvvarme. Fra et af badeværelserne har I adgang til en fin sauna, hvor I rigtig kan slappe af efter en god feriedag i naturen. Udendørs finder I en udespa, hvorfra I kan nyde solnedgangen og den smukke stjernehimmel.

Til sommerhuset er der et anneks, hvori I finder et fodboldbord. Her kan der afholdes mange spændende turneringer, og feriens absolutte mester i bordfodbold kan findes. Som et ekstra plus er der også et tv med tilhørende playstation.

Stor terrasse på fin plænegrund

Sommerhuset har 2 store og lækre terrasser, hvor I kan nyde dagen og slutte af med et lækkert grillmåltid på en lun sommeraften. Skulle der komme lidt regn, kan I sidde i ly under den overdækkede del. Den ene terrasse er delvist afskærmet, mens den anden er helt lukket. Dermed kan I sidde I læ for vinden, og hunden kan få lov at gå frit rundt.

Feriehuset ligger på en 1.600 m² stor plænegrund, som både har sandkasse og gynge – favoritter blandt de yngste i familien. På grunden er der også en hyggelig shelter.

Bjerregård – et populært ferieområde

Med kun 300 meter til den lokale købmand kan I nemt købe is på en varm sommerdag eller gå efter rundstykker til morgenbordet. Jeres hund vil sikkert nyde at komme med på den lille gåtur.

Den kilometerlange sandstrand indbyder til lange gåture, hvad enten det er med fødderne i vandkanten eller på en blæsende efterårsdag efterfulgt af en tur i spabadet.

Det gode stisystem forbinder området fra syd mod nord, og her kan I både gå eller cykle, imens I nyder det smukke hede- og klitlandskab.

Ikke langt fra Bjerregård ligger havnebyen Hvide Sande, hvor I kan købe friskfanget fisk eller afprøve diverse aktiviteter i form af vandsport.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2500

D.
sagde , Danmark

Dejligt praktisk sommerhus med alt hvad man har brug for. Dejlig spa, og have med shelter og bålplads.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:131 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...