Hyggeligt sommerhus med vildmarksbad og 50 meter til stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 392, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2501
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggeligt 6-personers sommerhus på en skøn og fuldstændig uforstyrret klitgrund i Bjerregård kun 50 meter fra stranden. Fra vildmarksbadet på den afskærmede terrasse kan I nyde den friske luft og Vesterhavets brusen. Har I haft en lang dag i den skønne natur, kan I til aften slappe af og hygge jer i stuen ved varmen fra brændeovnen.

Bo et stenkast fra stranden i Bjerregård

Sommerhuset har en fantastisk beliggenhed i Bjerregård på en ugeneret klitgrund i første række. Fra den afskærmede terrasse kan I nyde lyden af Vesterhavet, som ligger blot 50 meter fra sommerhuset. Den naturskønne beliggenhed mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er ideel til gode gåture eller leg på den smukke sandstrand. Den lokale købmand ligger 1400 meter fra sommerhuset på Bjerregårdsvej 392.

Afskærmet terrasse med vildmarksbad og udebruser

Der er en terrasse rundt om hele sommerhuset, som er delvist overdækket og afskærmet. Her finder I også et vildmarksbad, som er afslappende efter en god gåtur i det skønne område. Har I været en tur i bølgen blå, kan I også skylle jer under sommerhusets udebruser. På terrassen kan I nyde stilheden med en kop kaffe eller slappe af på sommerhusets liggestole. Til børnene er der rig mulighed for leg på grunden, hvor de kan benytte sandkassen og gyngestativet.

Lyst og venligt sommerhus med brændeovn

Feriehuset er velholdt og har loft til kip med ovenlysvinduer, hvilket gør det lyst og indbydende. Indretningen er charmerende med en gennemgående lyseblå farve i sommerhuset. Med 3 soveværelser er der plads til 6 personer, hvoraf 2 af værelserne er indrettet med dobbeltseng. På det sidste værelse finder du en køjeseng – perfekt til børnene.

Køkkenet er godt udstyret og har både mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Efter en frisk gåtur ved stranden kan I varme jer ved brændeovnen i stuen, som er sammenhængende med køkkenet. Desuden kan I bruge internettet i sommerhuset gratis eller hygge jer med en film på fjernsynet, som også har danske kanaler. På badeværelset er der gulvvarme, og her bliver I mødt af samme fine stil og afdæmpede farver, som i resten af sommerhuset.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2501

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein schönes gemütliches Ferienhaus auch gerade für die kalte Jahreszeit bietet die Badetonne eine wunderbare Möglichkeit die Zeit an der frischen Luft zu genießen und dabei dem Meeresrauschen zuzuhören.
Die Kaminecke ist gemütlich und man kann herrlich am Feuer entspannen.
Die Küche ist geräumig und ausreichend ausgestattet.
Das Haus hat eine hervorragende Lage und man ist in einer Minute am Meer.
Wir hatten eine schöne Zeit und würden das Haus wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die drei Schlafzimmer sind aber schon kleinere Räume. Wenig Möglichkeiten, Kleidung in Schränken unterzubringen. Die Außenmöbel sind perfekt, sehr neu. Das Haus ist wirklich 2021 renoviert worden. Neuer Boden, neue Möbel, neuer Innenanstrich, neue Küche. Und man hört ein bissel die Brandung – herrlich. Wir können das Haus wirklich empfehlen. Sabine und Thomas.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist im Gemeinschaftsbereich geräumig, wobei das modernisierte Badezimmer weitestgehend nur von einer Person genutzt werden kann. Es ist in einem guten Zustand mit hellen hohen Räumen, wirkt alles sauber und sehr gemütlich.
Wir hatte wirklich wunderschöne erholsame zwei Wochen die definitiv einer Wiederholung bedürfen!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.210
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...