Lækkert 5-stjernet feriehus med udesauna, udebrus – og hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 126, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2506
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Bjerregård, midt i det populære feriehusområde, ligger dette skønne 5-stjernede feriehus på Bjerregårdsvej 126 – ikke langt fra købmanden og midt imellem hav og fjord. Sommerhuset er velegnet til skøn afslapning i rolige omgivelser – og tæt på naturen. Med sauna, udendørs bruser og 2 hunde tilladt er rammerne sat for en skøn ferie i det vestjyske!

Lys og lækker indretning i skandinavisk stil

Feriehuset er opført i flotte kvalitetsmaterialer og er praktisk og flot indrettet. Det store opholdsrum med køkken- og spiseafdeling er sommerhusets hjerte og naturlige samlingspunkt. Køkkenafdelingen er flot og velindrettet med bl.a. opvaskemaskine, og herfra har I et godt overblik over rummet og ud over området igennem de store sydvendte panoramavinduer.

Her er plads til 6 personer, fordelt i 3 gode soverum – alle med flotte trægulve, god skabsplads og dejlige senge. De 2 værelser er med dobbeltsenge – og det tredje er med 2 enkeltsenge.

Hele 2 badeværelser, udesauna og udebrus

De 2 praktiske og flotte badeværelser byder på masser af velvære – og gør sommerhuset optimalt til flere familier, der gerne vil holde ferie sammen. Fra badeværelset mod vest er der udgang til den vestvendte terrasse, hvor I finder både en lækker udesauna og en udebruser (kan bruges fra april til november). Der kan I hurtigt lade jer afkøle – og være klar til en tur i saunaen igen.

En praktisk gang giver plads til overtøjet – og til vaskemaskinen og tørretumbleren, som gør det nemt at pakke til hele familien – og til al slags vejr. Den energibesparende varmepumpe sørger for at holde energiforbruget på et passende niveau.

Skønne grillmiddage med havets salte duft og brusen i baggrunden

De skønne terrasser rundt om feriehuset på Bjerregårdsvej 126 indbyder til masser af udeliv. Den overdækkede terrasse forlænger udesæsonen og gør, at I også i knapt så godt vejr kan nyde den friske luft og naturen over en kop kaffe.

Nyd en dejlig veltilberedt grillmiddag på terrassen, alt imens I nyder den smukke aftenhimmel – det er balsam for krop og sjæl.
I kan også vælge at pakke madkurven og en flaske kølig hvidvin og gå den korte tur til stranden for at nyde solnedgangen fra vandkanten.

Bjerregård, det populære feriehusområde på Klitten

Området på Holmsland Klit er kendetegnet ved gode cykelstier, der går gennem uspoleret natur og sommerhusområder – lige bag klitterne og væk fra vejen.
I Hvide Sande kan I f.eks. besøge fiskeriauktionen, se på spændende butikker – og måske slutte dagen med cafébesøg – eller en middag på en af byens gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2506

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus. Besonders gut gefallen hat uns, dass ein Schlafzimmer ein eigenes Badezimmer mit direktem Zugang hatte. Die Sauna und die Badetonne sind auf der Rückseite sehr gut geschützt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes helles Haus mit schönen Bädern, das Highlight die Sauna und der Hotpott.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, helles und modernes Haus mit reichlich Platz und guter Raumaufteilung. Wir haben uns sofort wohl gefühlt. Alles war in einem Top-Zustand. Die Ausstattung in der Küche ist auf das wesentliche beschränkt, bietet aber alles was man braucht. Eine ganz klare Empfehlung!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 1.272
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...