Lyst sommerhus med lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Julianevej 24, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2514
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Julianevej 22 A finder I dette flotte, lyse sommerhus, som kun ligger 800 meter fra stranden. Sommerhuset råder over en lukket terrasse, vaskemaskine og opvaskemaskine – helt perfekt til familier med småbørn og hundeejere.

Nyd ferien i dette lyse og hyggelige sommerhus

De lyse trævægge og de mange vinduer medvirker til, at rummene kommer til at virke større og mere rummelige. Feriehusets hjerte er det åbne køkken- og stueområde, som er ideelt til både fælles madlavning og samvær med de nærmeste.

I sommerhuset er der plads til op til 7 personer, og også de sidste familiemedlemmer – hundene – er mere end velkomne. Der står altså intet i vejen for en dejlig ferie med hele familien.

Med den gratis’ internetforbindelse kan I straks dele jeres oplevelser og feriebilleder med dem derhjemme.

Skøn lukket terrasse og rig mulighed for at nyde solen

Gennem stueområdet kommer I ud på den fine træterrasse, hvor både havemøbler og grill står klar til jer. Da en del af terrassen er lukket, kan både børnene og hundene få lov at lege frit, uden I behøver at være bekymre jer om, at de udforsker terrænet på egen hånd.

Vil I hellere nyde det gode vejr på stranden, er der kun en lille gåtur på 800 meter hertil. Her kan I slappe af til lyden af bølgerne, der bryder i vandkanten, mens børnene bygger sandslotte eller samler muslinger.

Den lille købmand i Bjerregård kan også hurtigt nås til fods, og her kan I både købe frisk brød til morgenbordet eller lidt lækkert til grillen om aftenen.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2514

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes kleines gemütliches Ferienhaus mit guter Ausstattung. Wir hatten allerdings übersehen, dass in dem Haus geraucht werden durfte.
Das hat man natürlich gerochen.
Aber das war unser Fehler. Ansonsten zu empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegt und funktional eingerichtetes Ferienhaus, sehr gute Küchenausstattung, ausreichend Terrassenmöbel, auch wenn diese im November nicht mehr so wichtig sind 😉

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus, wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.280
Renoveret / Byggeår:2018 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...