Energivenligt, velholdt feriehus nær fredet hedeområde

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 324, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2515
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Energivenligt og meget velholdt feriehus tæt på stort fredet hedeområde. Huset har 2 dejlige lukkede terrasser – især dejligt hvis man har små børn eller hund med. Og den ene terrasse er delvist overdækket. Huset har spa-badeværelse med gulvvarme og adgang til sauna samt gratis trådløst internet.

Energivenligt, velholdt feriehus

Et særdeles velindrettet feriehus, som opvarmes af energibesparende varmepumpe / aircondition. Lys og elegant stue i åben forbindelse med moderne og funktionelt køkken med opvaskemaskine og stor fryser (40L). Overalt i huset er der et eminent lysindfald, som giver et virkelig indbydende indtryk. Huset har et lækkert spa-badeværelse med gulvvarme og adgang til afslappende sauna, og 3 gode soveværelser, de 2 med komfortable dobbeltsenge og 1 med enkeltsenge. Her er fladskærmsTV, DVD, stereoanlæg og gratis trådløst internet.

Tæt på strand og stort fredet hedeområde

En fordelagtig beliggenhed kun ca. 450m fra den fine sandstrand og tæt på et stort naturskønt og fredet hedeområde, hvor familiens hund vil nyde en travetur. På de dejlige lukkede terrasser kan småbørnene tumle frit, og her er desuden gyngestativ og sandkasse. Udflugtsmulighederne i omegnen er mange. Men især er seværdighederne og aktiviteterne i og omkring Hvide Sande, hvor lystfiskere og surfere boltrer sig på den skønne Ringkøbing Fjord og ved Vesterhavet et must. Og her skal de kulinariske oplevelser med den friske fisk fra Nordsøen også opleves.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.200
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...