Energivenligt, velholdt feriehus nær fredet hedeområde

4
icon
icon
icon
icon
2498
Bjerregårdsvej 324, Bjerregård - Søg på husnr. B2515
Gæsterne siger: icon icon

Energivenligt og meget velholdt feriehus tæt på stort fredet hedeområde. Huset har 2 dejlige lukkede terrasser – især dejligt hvis man har små børn eller hund med. Og den ene terrasse er delvist overdækket. Huset har spa-badeværelse med gulvvarme og adgang til sauna samt gratis trådløst internet.

Energivenligt, velholdt feriehus

Et særdeles velindrettet feriehus, som opvarmes af energibesparende varmepumpe / aircondition. Lys og elegant stue i åben forbindelse med moderne og funktionelt køkken med opvaskemaskine og stor fryser (40L). Overalt i huset er der et eminent lysindfald, som giver et virkelig indbydende indtryk. Huset har et lækkert spa-badeværelse med gulvvarme og adgang til afslappende sauna, og 3 gode soveværelser, de 2 med komfortable dobbeltsenge og 1 med enkeltsenge. Her er fladskærmsTV, DVD, stereoanlæg og gratis trådløst internet.

Tæt på strand og stort fredet hedeområde

En fordelagtig beliggenhed kun ca. 450m fra den fine sandstrand og tæt på et stort naturskønt og fredet hedeområde, hvor familiens hund vil nyde en travetur. På de dejlige lukkede terrasser kan småbørnene tumle frit, og her er desuden gyngestativ og sandkasse. Udflugtsmulighederne i omegnen er mange. Men især er seværdighederne og aktiviteterne i og omkring Hvide Sande, hvor lystfiskere og surfere boltrer sig på den skønne Ringkøbing Fjord og ved Vesterhavet et must. Og her skal de kulinariske oplevelser med den friske fisk fra Nordsøen også opleves.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2515

D.
icon
icon
sagde , Odense S

Dejligt hus, ligger rigtigt godtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.200
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...