Feriehus i vestjyske klitter m. sauna og opvaskemaskine

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 36 B, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2516
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Flot og velholdt sommerhus med dejlig fredelig beliggenhed på en naturgrund direkte ved klitterne. Huset har en dejlig fuldstændig uforstyrret og delvist overdækket terrasse, og er placeret tæt op af en klit. Det er bygget i 2004, det er veludstyret med sauna, spa, opvaskemaskine og internet.

Flot sommerhus

Et dejligt sommerhus på 92 m2 beliggende på en 1.343 m2 stor naturgrund. Huset har 3 soveværelser, 2 af værelserne har dobbeltsenge og det sidste værelse har 2 enkeltsenge. Desuden er der en alkove i stuen, som også kan benyttes som seng, eller blot som en hyggelig læsekrog. Der er et stort badeværelse, hvor der er gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler, en hjørnespa og en sauna. Derudover er der også et gæstetoilet. I køkken og stue er der træloft til kip, køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 10 L. Stuen er hyggeligt indrettet, her er der også trægulv og en smuk udsigt over klitlandskabet mod vest. Der er en brændeovn, et fladskærms-TV, en radio m/CD-afspiller og gratis trådløst internet.

Skønne terrasser

Der er to skønne terrasser omkring sommerhuset. En mod øst, hvor indgangen til huset også ligger. Den er både delvist overdækket og delvist afskærmet, og kan derfor bruges om morgenen og formiddagen det meste af året. Herfra kan man også se de små børn gynge eller lege i sandkassen, som begge er placeret umiddelbart ved siden af terrassen. På husets vestlige side er der endnu en skøn terrasse. Denne er også delvist overdækket og delvist afskærmet mod nord. Herfra er udsigten skøn over det smukke klitlandskab, og Vesterhavet ligger kun 750 m fra huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2516

D.
sagde , Danmark

Super hyggeligt sommerhus med god plads. Der er det der skal være for at få en god ferieSoverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.343
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...