Sommerhus med udestue, fryser og en spa

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 21, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2528
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt sommerhus beliggende på en delvist afskærmet naturgrund. Det er bygget i 2008, er dejligt og rummeligt, lyst og venligt indrettet. Der er en delvist overdækket og helt lukket terrasse samt en stor udestue. Der er fryser, spa, sauna og gratis trådløst internet. 2 hunde er tilladt i huset.

Godt sommerhus

Sommerhuset er 112 m2 stort og en varmepumpe hjælper med opvarmningen her. Huset har 3 soveværelser, hvoraf de 2 har hver en dobbeltseng og på det sidste værelse er der 2 enkeltsenge.

Der er 2 badeværelser i huset, begge med gulvvarme og en bruseniche. I det store badeværelse er der desuden en hjørnespa og en sauna. På gæstebadeværelset er der også en vaskemaskine.

Der er trægulve i hele huset, naturligvis med undtagelse af badeværelserne. I køkkenet er der en god fryser på 50 L, en mikroovn og en opvaskemaskine.

Stuen er stor og rummelig og har træloft til kip. Der er en flot brændeovn, hvortil der er gratis brænde. Så man også på de lidt køligere dage kan nyde en god film på fladskærms-TV’et i sofaen. Der findes også en radio m/CD-afspiller og gratis trådløst internet i huset.  Den store udestue har også træloft til kip og store vinduespartier, samt udgang til den lukkede terrasse på den ene side og udgang til den åbne terrasse på den anden side.

Gode terrasser

Der er 2 gode terrasser tilhørende huset. Mod vest er der en terrasse som er delvist overdækket. Mod øst er der en noget større terrasse, som er helt lukket og delvist afskærmet, så den er ideel på blæsende dage. Terrassen er naturligvis også ideel for familier med hunde og med mindre børn. På naturgrunden er der en gynge og en sandkasse. Der er også en garage til huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2528

D.
sagde , Danmark

Et dejligt hus med pæne store værelser, dejlig stor stue. Alt hvad der skal være i køkkenet og lidt til.

D.
sagde , Danmark

Dejligt rummeligt og veludstyret hus med plads til alle generationer og hundeSoverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.207
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, garage.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...