Feriehus og lukket terrasse i smuk natur

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 9, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2532
8 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er du til ferie i rolige og smukke naturomgivelser i gåafstand fra Vesterhavet og en dejlig sandstrand? Så er dette feriehus det helt rette. Her kan du slappe af på terrassen, nyde lange gåture i området, eller bare hygge dig med familien i feriehuset.

Nyd også et par afslappende stunder i feriehuset spa og sauna

Feriehusets flotte, lyse og åbne indretning gør det helt ideelt til en dejlig familieferie, hvor der er plads til nærvær og kvalitetstid. Her kan I koncentrere Jer om hinanden og hygge Jer med fælles madlavning, filmaftener, sjove spil og planlægningen af feriens udflugter.

Og trænger du til lidt ekstra afslapning og selvforkælelse, er der både en sauna og et spabad – perfekt for både krop og sjæl efter en tur ved stranden.

Den lukkede terrasse indbyder til grillhygge med familien

Ved feriehuset har du en rigtig dejlig terrasse, hvor du kan sidde og nyde den friske luft og udsigten over det fredede naturareal lige ved siden.

Da terrassen er lukket, er den helt perfekt til familier med småbørn og/eller hunde. Så skal du nemlig ikke holde med, om de går på opdagelse alene, mens du tænder op i grillen.

Beliggenheden i den smukke natur fuldender ferien

Det frede naturareal ved feriehuset giver ikke kun en flot udsigt. Det giver også en dejlig ro under ferien. Og området er også skønt til lange gåture.

Vesterhavet og den dejlige sandstrand ligger også i gåafstand fra feriehuset. Her kan du nyde friske gåture hele året rundt. Men især om sommeren er det dejligt at være tæt på stranden, hvor du kan solbade i sandet og blive kølet af i de salte bølger.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2532

DE
D.
sagde , Horst

Ein sehr schönes, gemütliches und sauberes Ferienhaus. Es ist alles vorhanden, was man für einen wundervollen Urlaub braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern und geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus für 8 Personen auf einem schönen Naturgrundstück am Ende einer Sackgasse. Großzügige Terrassen.

DE
D.
sagde , Hamburg

Für sechs Personen ein perfektes geräumiges Haus, mit viel Platz um bei schlechtem Wetter auch mal im Haus zu entspannen.
Große, komplett mit Glaselemten, eingezäunte Terasse, sodass man sich nicht eingesperrt fühlt.
Auf der Terasse viel Platz zum verweilen, zum großen Teil auch überdacht. Ruhige Lage am Ende des Weges.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.100
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...