Luksusferie i dette hus med smuk udsigt tæt på stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 171, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2551
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset ligger i Bjerregård, så du kommer til at bo i et skønt område med flot udsigt og få minutters gang til Vesterhavet. Det er flot indrettet og der er ikke gået på kompromis med kvalitet eller de gode detaljer. Det er helt perfekt til en luksusferie med familien, hvor I bare kan nyde hinanden.

Nyd den smukke udsigt og strandnære beliggenhed

Feriehuset ligger forhøjet på en klitgrund, så du har en helt fantastisk panoramaudsigt over klitlandskabet og ferieområdet. Udenfor indbyder den skønne og delvist overdækkede terrasse til solbadning og lange grillaftener. Det er også her, du finder den bedste plads til at nyde de smukke solnedgange.

Moderne hus til en luksusferie, hvor der er tænkt på alt

I sommerhuset venter en moderne, gennemført og hyggelige indretning – det bedste grundlag for en afslappende ferie.
I det store lyse opholdsrum er der indsat store vinduespartier, så den flotte udsigt over ferieområdet kan nydes. Der er også en stor spiseafdeling, 3 gode, lyse soverum med dobbeltsenge, og to badeværelser, så der er fin plads ti 6 personer. Og trænger du til lidt ekstra selvforkælelse, kan du nyde et par stunder i saunaen og spaen.

Feriehuset er energivenligt og egnet til allergikere

I feriehuset er der flotte trælaminatgulve, som er rengørings- og allergivenlige. Og for at holde varmeomkostningerne så lave som muligt, er feriehuset godt isoleret og udstyret med en varmepumpe.

De lune sommeraftener kan i nyde over et køligt glas vin på den overdækkede terrasse, mens i tilbereder middagen over gasgrillen.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2551

D.
sagde , Danmark

Helt utrolig lækkert hus i den smukkeste beliggenhed. Fra huset stue og terrasse har vi nydt godt af solnedgangen hver dag!

D.
sagde , Kirke Hyllinge

Dejligt sommerhus og god indretning.
Flot udsigtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.307
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...