Unikt feriehus med flot udsigt og dejlig beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 419, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2556
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Det arkitekttegnede feriehus på Bjerregårdsvej 419 er både flot, hyggeligt og praktisk indrettet, så du bare kan slappe af og nyde ferien. Den smagfulde indretning bærer også et personligt præg, så feriehuset emmer af god feriestemning og kvalitetstid med familien.

Oplev feriehuset og den smukke udsigt

Feriehuset er bygget i forskudte plan, hvilket giver en flot effekt og en god opdeling af opholds- og soverum. Forneden har du de tre soverum, to dejlige badeværelser og indgangen, hvorfra du træder op i den åbne stue med køkken og spiseafdeling i hver sin ende.

Stuen mm. er et dejligt samlingspunkt for hele familien. Her har du de store vinduespartier, der giver en flot udsigt til området og en flot baggrund til de mange hyggestunder med fælles madlavning, sjove spil eller ganske enkelt samværet omkring måltiderne.

Nyd den dejlige strandnære beliggenhed på terrasserne

Omkring feriehuset har du nogle dejlige terrasser, der indbyder til afslapning, solbadning og grillhygge hele dagen lang. Og fra terrasserne kan du også nyde den smukke udsigt – ikke kun over naturgrunden, men også til klitterne.

Terrasserne er godt afskærmede, så der næsten altid kan findes en plads med læ. Dertil er der også en overdækket hyggekrog, som er helt ideel til en dejlig grillaften med familien.

Hold ferie i Bjerregård

Feriehusets beliggenhed er også et stort plus. Det ligger nemlig meget tæt på Vesterhavet og den dejlige sandstrand, der indbyder til lange gåture hele året rundt. Og om sommeren er det naturligvis ekstra skønt at slappe af og køle ned på stranden.

I Bjerregård ligger der en lille købmand, og de større indkøb kan klares i havnebyen Hvide Sande, som ligger 15 minutters kørsel herfra.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.290
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...