Feriehus direkte ved Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 380, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2558
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Her på Bjerregårdsvej 380 kan I holde ferie i et utrolig dejligt og velholdt feriehus. Feriehuset er lyst og venligt indrettet og smagfuldt møbleret. Sommerhuset har en fantastisk beliggenhed på en skøn afskærmet klitgrund for enden af en lille vej direkte ved Vesterhavet.

Feriehus med førsteklasses beliggenhed

Dette feriehus har den perfekte beliggenhed, hvis du vil holde en ferie, hvor natur og afslapning er centrum. Feriehuset ligger på en dejlig naturgrund direkte ved stranden og det smukke Vesterhav. Mod vest kan du slappe af og nyde havets brusen på en dejlig overdækket terrasse, og også mod syd kan du slappe af på liggestolen på den åbne træterrasse.

På klitgrunden er der sandkasse til børnene, og til aften kan I slutte feriedagen af med et lækkert grillmåltid.

Vesterhavet og meget mere

Efter en lang dag på stranden kan du nyde de hyggelige omgivelser i feriehuset. Her er plads til 6 personer i de 3 soveværelser. Køkkenet er udstyret med alt, hvad du behøver for at tilberede en herlig middag. I stuen kan du nyde varmen fra brændeovnen, slappe af i sofaen eller hygge dig med en god bog.

På badeværelset med gulvvarme kan I nyde en tur i feriehusets boblebad. Udover et badeværelse er der også et gæstetoilet og en vaskemaskine.

Feriehusets luft til luft varmepumpe hjælper året rundt til en behagelig temperatur.

Udflugter fra Bjerregård

Får du lyst til at se noget andet end strand og Vesterhav, så hop i bilen og kør en tur i området. Her er masser af se på, f.eks. mange gode gallerier og arbejdende værksteder. I Hvide Sande er der gode muligheder for shopping, eller hvad med et besøg ved kabelbanen, hvor du kan nyde en let frokost eller prøve kræfter med vandski og fart. En god times tid fra Bjerregård, finder du en af Danmarks mest berømte attraktioner, nemlig Legoland, som altid er et besøg værd.

*Fra 2025 er feriehuset til 5 personer

Det siger vores gæster om sommerhuset B2558

DE
D.
sagde , Deutschland

Zimmeraufteilung:

Das Haus verfügt über eine durchdachte Zimmeraufteilung. Es gibt drei gemütliche Schlafzimmer, die jeweils mit bequemen Betten ausgestattet sind, und ein geräumiges Wohnzimmer, das zum Verweilen einlädt. Die offene Küche ist modern und voll ausgestattet, ideal für gemeinsame Kochabende.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist absolut nur weiterzuempfehlen!
Toll ist die zusätzliche Toilette direkt neben dem Schlafzimmer. Es war alles top sauber! Uns hat es im Haus an nichts gefehlt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus für eine kleine Familie, alles da was man braucht.
Terrasse überdacht, man kann sogar bei etwas schlechterem Wetter draußen sitzen.
Ausstattung vollkommend ausreichend.
Betten bequem, Badezimmer klein aber fein.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.500
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...