Billig ferie i sommerhus med gyngestativ og sauna

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 82, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2567
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Et billigt, hyggeligt og velholdt sommerhus med både gyngestativ, sandkasse og sauna. Huset har en fin beliggenhed på en delvist afskærmet naturgrund og en skøn lukket terrasse. Her får I rigtig meget for pengene.

Billigt sommerhus med både gyngestativ og sauna

Huset er lyst og venligt indrettet og løbende blevet renoveret, seneste i 2009. Det er helt ideelt til børnefamilier. Her finder I nemlig både gyngestativ, sandkasse og sauna. Der er plads til 6 personer i i alt 3 soveværelse med hhv. en dobbeltseng og fire enkeltsenge. Badeværelset er med gulvvarme, indgang til sauna og en fin bruseniche. Køkkenet er sammenhængende med stuen og er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, 20 liters fryser og mikroovn. Stuen er velindrettet med komfortable møbler og en dejlig brændeovn. Her finder I både fladskærms-TV, DVD-afspiller og radio med CD-afspiller. Fra stuen er der udgang til husets store, helt lukkede terrasse. Der hører desuden vaskemaskine, tørretumbler og gratis internet med til dette sommerhus.

Skøn terrasse og fredelig beliggenhed

Huset er ideelt til børnefamilier med sin fredelige beliggenhed på den store, delvist afskærmet naturgund og den skønne lukkede vinkelterrasse. På grunden er der både gyngstativ og sandkasse til de mindste. Fra huset er der kun 1.000 meter til Vesterhavet og endnu kortere til det store, fredede hedeareal.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.757
Renoveret / Byggeår:2013 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...