Velholdt sommerhus i Bjerregård, med gynge og sandkasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Midtvej 20, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2570
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et virkeligt hyggeligt og meget velholdt feriehus, omgivet af dejlige terrasser, både afskærmede og overdækkede. Her er altid et læfyldt sted, hvor du nyde naturen, mens ungerne leger på gynge eller i sandkasse.

Hold ferie i Bjerregård

I dette dejlige og velholdte feriehus finder du de perfekte rammer om en perfekt ferie. Hyg dig med ungerne, og lad dem lege i sandkasse eller på gynge. Du kan slappe af på de dejlige terrasser, som findes hele vejen rundt om huset. Terrasserne er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Her er ikke langt til stranden, og den lokale købmand med frisk brød fra bageren ligger kun 5 minutters gang fra huset. I Bjerregård er der masser af smuk natur, men det er også et perfekt udgangspunkt for udflugter i området. Hvad med en tur til den hyggelige havneby Hvide Sande, eller et besøg i købstaden Ringkøbing?

Løbende renoveret

Dette hyggelige og velindrettede feriehus er løbende renoveret og vedligeholdt, så det overalt fremstår i perfekt stand. Her er plads til 4 personer, og du kan medbringe maks. 2 hunde. Her er 2 gode soveværelser, et med dobbeltseng og et med 2 enkelte senge. Dejligt badeværelse med gulvvarme og bruser, samt boblebad og sauna. Dejlig hems hvor ungerne kan hygge sig. Pænt lille køkken, med opvaskemaskine og microovn, i åben forbindelse med spisestuen og stuen. Stuen er hyggeligt indrettet med gode møbler, fladskærm og brændeovn. Fra stuen er der udgang til en herlig overdækket terrasse mod syd.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2570

D.
sagde , Danmark

Dejligt og hyggeligt hus til 4 personer. Vi var 2 personer og en hund, så der var god plads.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:71 / 1.367
Renoveret / Byggeår:2004 / 1960

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 0 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...