Hyggeligt sommerhus til 4 personer i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon

Midtvej 20, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2570
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Midtvej 20 finder I dette charmerende sommerhus til 4 personer, og hunden er også velkommen. Ideelt til den lille familie. Brændeovn, spa og sauna giver mulighed for at øge feriestemningen. Feriehuset er beliggende tæt på både Vesterhavet, sandstranden og købmanden med friskbagt morgenbrød, så I kan nyde jeres ferie i fulde drag her. Den lukkede terrasse er ideel, hvis I har hund eller små børn med.

Brændeovn, sauna og spa

I sommerhuset på Midtvej 20 kan hele familien hygge sig. Området med åbent køkken i forbindelse med spise- og opholdsstue bliver hurtigt familiens samlingspunkt. Tænd op i brændeovnen om aftenen eller på kølige dage, og nyd samværet i stuen, hvor man kan trække sig tilbage med en god bog, eller bare nyde udsigten til den sydvendte terrasse og naturgrunden. Det pæne lille køkken indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre hjemmelavede måltider, som I nyder ved spisebordet. På hemsen kan børnene hygge sig med spil, og herfra kan man også nyde udsigten over området.

I forbindelse med badeværelset med gulvvarme er både spa og sauna, så her kan I arrangere jeres egen lille wellnessaften. De 2 soveværelser indeholder henholdsvis 1 komfortabel dobbeltseng og 2 enkeltsenge, så I kan indrette jer, som det passer jer bedst. Der er en energibesparende varmepumpe til rådighed for jer på ferien, så I hurtigt og behageligt kan opvarme rummene. Desuden er der vaskemaskine, så I kan opfriske håndklæderne undervejs.

Lukket terrasse og naturgrund

Fra stuen er der udgang til den sydvendte terrasse. Her kan I slappe af i de komfortable liggestole, trække ind i skyggen eller slappe af i havemøblerne. Man kan altid finde en krog med læ, hvis man ønsker at nyde en kop te i fred og ro. Lad børnene klatre og gynge eller lege i sandkassen imens. Bagefter kan I måske spille et vikingespil. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange.  Med under 1 kilometer til havet kan I nå at opleve solnedgangen i Vesterhavet. Det er altid en imponerende oplevelse.

Ferie i Bjerregård

I Bjerregård er du tæt på naturen – du har både det fredede hede- og klitareal, Ringkøbing Fjord og Vesterhavet indenfor en radius på 1 kilometer. Desuden er der kun 5 minutters gang til købmanden, hvor I kan hente friske forsyninger af brød og madvarer.

Udflugter på cykel eller i bil til den charmerende havneby, Hvide Sande er en tur værd. Her kan I besøge det varierede udvalg af butikker, restauranter og caféer. Især kendetegner adskillige fiskebutikker og røgerier byen. Nyd en softice, imens I betragter sælerne i havnebassinet, og køb eventuelt frisk fisk med hjem til aftensmaden.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2570

DE
D.
sagde , Deutschland

Im Großen und Ganzen ein nettes Ferienhaus. Der zweite Stock war ideal für die Kinder, da es dadurch Baumhaus-Charakter bekommen hat. Der Wirlpool ist auch ganz angenehm für die Kinder gewesen. Alles in Allem war es Recht angenehm.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für. Hundebesitzer sehr gut geeignet

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gut mit allen Gegenständen die man im Urlaub braucht ausgestattet, von Kücheneinrichtung bis Ausstattung der Möbel, einschließlich Terasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:71 / 1.367
Renoveret / Byggeår:2004 / 1960

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...